Hazal Kaya; Vaziyet alın!

Hem oyunculuk performansı hem de özel hayatıyla magazin gündeminden her daim yer alan Hazal Kaya 33. yaş gününü kutladı.

Hazal Kaya; Vaziyet alın!

Sosyal medya hesabında doğum gününe özel bir paylaşım yapan Hazal Kaya, paylaşımının altına yazdığı cümleler ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 2019 senesinde meslektaşı Ali Atay ile dünyaevine giren Hazal Kaya 33 yaşında girdi. İki çocuk annesi Hazal Kaya sosyal medya hesabında art arda doğum günü paylaşımları yaptı. "Bu sene 'Oh be' dediğim o sene olacak. Vaziyet alın!" diyen Kaya'nın 33. yaş paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

hazal-kaya-vaziyet-alin.jpg

OH BE DEDİĞİM SENE OLACAK

Doğum gününe özel pozunu karelerini takipçileriyle paylaşan Hazal Kaya "Bu bedenle ve bu ruhla özgür, rahat hatta konforlu, mutlu ve memnun olabilmeyi şöyle ucundan tattığım bir dönemde kutluyorum doğum günümü. Bana atfedilen, üstüme aldığım bütün etiketlerden hop diye sıyrılıp 'Hazal hanım nasılsınız, ne istersiniz?' diye saygıyla yaklaşmayı, çocuklarıma duyduğum şefkati kendime duymaktan çekinmemeyi öğreniyorum. Adhd, depresyon, panik atak ve bütün mental durumlar vardır ve bu kimseyi tanımlamaz demeyi öğreniyorum. Neyse ki en sevdiğim şey öğrencilik. Bu sene 'Oh be' dediğim o sene olacak. Vaziyet alın! Bütün doğum günü mesajlarınız, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bu sene hep birlikte çok eğleneceğiz." Ifadelerini kullandı.

hazal-kaya-vaziyet-alin-001.jpg

HAZAL KAYA HAKKINDA

Oyunculuk kariyerine reklam yüzü olarak başlayan Hazal Kaya, Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Nihal Ziyagil karakteriyle büyük çıkış yakalamıştır. 2019 senesinde meslektaşı Ali Atay ile dünyaevine giren Hazal Kaya, 2 çocuk annesidir. Çiftin ilk çocukları Fikret Ali Atay 3 yaşına girmiştir. Minik kızları Süreyya Atay ise ikilinin evliliğine heyecan yaşatmıştır. 1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantepli bir ailenin kızı olarak Konya'da dünyaya gelen Hazal Kaya; Sıla, Acemi Cadı, Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum, Bizim Hikaye, Pera Palas'ta Gece Yarısı gibi başarılı birçok projede yer almıştır.