İBB Dilan Polat markaları içeren tüm reklamları otobüslerden söktü

Lüks yaşantısıyla ve hakkındaki iddialarla gündemden bomba etkisi yaratan Dilan Polat'a ait markanın reklamları İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüslerden kaldırıldı.

İBB Dilan Polat markaları içeren tüm reklamları otobüslerden söktü

Yaptıkları harcamalarla son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'a bir şokta İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden geldi.

ibb-dilan-polat-iceren-tum-markalari-otobuslerden-soktu.jpg

İÇİNDE ASELET BARINDIRMAYAN GÜZELLİK BOŞTUR

Sosyal medyada yayınlanan bir videoda Dilan Polat'a ait markaların reklamlarının İBB'ye ait otobüslerden söküldüğü gözlemlendi. Videonun altına "Vay arkadaş! Kadın meğerse her yerdeymiş de biz bilmiyor, tanımıyormuşuz", "İçinde asalet ve akıl barındırmayan güzellik boştur", "Tebrikler" şeklinde ifadeler kullanıldı.

ibb-dilan-polat-iceren-tum-markalari-otobuslerden-soktu-001.jpg

DİLAN VE ENGİN POLAT KİMDİR?

Dilan Polat, sosyal medya hesabı Instagram'daki hikayeleri ve gönderileri ile adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor. Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 senesinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. İki kardeşi bulunan Dilan Polat, annesini küçük yaşta kaybettikten sonra teyzelerinin yanında büyümüştür. Doğum fotoğrafçılığı yaparak iş hayatına adım atan Dilan Polat, bugüne kadar birçok ünlünün fotoğrafçılığını yapmıştır. Doğum fotoğrafçılığının sonrasında 2017 senesinde ablasıyla birlikte İstanbul'da güzellik merkezi açmıştır. Dilan Polat adıyla açılan güzellik merkezinin Türkiye'nin birçok ilinde şubesi bulunmaktadır. Engin Polat, 3 Haziran 1988 yılında dünyaya gelmiştir. Dilan Polat, genç yaşlarda bir medikal şirketinin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Engin Polat ile evlenmiştir.