Kızılcık Şerbeti, Cumhuriyet Bayramı'na özel sahnelerle gündemi salladı!

Kızılcık Şerbeti, Cumhuriyet'in 100. yılına özel sahneleri ile sosyal medyaya damga vurdu.

Kızılcık Şerbeti, Cumhuriyet Bayramı'na özel sahnelerle gündemi salladı!

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti, her yeni bölümüyle büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi, bu akşam 36. bölümüyle ekranlara gelecek. Heyecan dolu sahnelerin yanı sıra Cumhuriyet'in 100. yılına özel sahnelerin de diziye eklendiği müjdesi, henüz yayınlanmadan büyük bir gündem oluşturdu.

Kızılcık Şerbeti'nin başarılı oyuncu kadrosunda Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Sibel Taşçıoğlu Kolçak Köstendil, Ceren Yalazoğlu Karakoç, ve Settar Tanrıöğen gibi önemli isimler bulunuyor. Dizi, her bölümüyle büyük ses getirerek izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

Dizinin bu akşamki 36. bölümünde, Cumhuriyet'in 100. yılına özel sahneler izleyiciyle buluşacak. Ancak bu özel görüntüler, henüz yayınlanmadan sosyal medyada büyük bir gündem oluşturdu.

Sosyal medyada, Kızılcık Şerbeti'nin Cumhuriyet coşkusunu yansıtan bu sahneler için "Çok güzel bir bölüm olacak", "Ya harika", "Ne güzel sahneler" gibi olumlu yorumlar yapılırken, diziye duyulan heyecan da dorukta. Kızılcık Şerbeti, Cumhuriyet Bayramı'na özel bu sürpriz sahnelerle izleyicilerini bir kez daha etkilemeye hazırlanıyor.