Kızılcık Şerbeti’nde dengeleri değiştirecek gelişme

Yeni sezona hızlı ve iddialı bir giriş yapan Kızılcık Şerbeti'ne Yiğit Kirazcı'dan sonra Ebru Destan da katıldı.

Kızılcık Şerbeti’nde dengeleri değiştirecek gelişme

Ebru Destan dizide Kirazcı'nın oynadığı Rüzgar rolünün sevgilisi Helin'i canlandıracak. Başrollerin, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Barış Kılıç, Müjde Uzman, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu ve Settar Tanrıöğen'in paylaştığı Kızılcık Şerbeti, yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Kadrosu günden güne genişleyen diziye Yiğit Kirazcı'nın sonrasında Ebru Destan da katıldı.

kizilcik-serbetinde-dengeleri-degistirecek-gelisme.jpg

RÜZGAR’IN SEVGİLİSİ OLARAK DAHİL OLACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, Kızılcık Şerbeti dizisi ikinci sezonunda da büyük ilgiyle takip ediliyor. Gold Film'in Show TV için çektiği dizide yine olay üstüne olay gelişmeler yaşanıyor. Ketche'nin yönettiği diziye Yiğit Kirazcı "Rüzgar" karakteriyle dahil olmuştu. Rüzgar'ın diziye sevgilisi Helin'le beraber katılacağı bilgisi edinildi. Helin'i ise Ebru Destan canlandıracak Ebru Destan, son olarak Arka Sokaklar dizisinde yer almıştı.

kizilcik-serbetinde-dengeleri-degistirecek-gelisme-001.jpg

EBRU DESTAN KİMDİR?

Ebru Destan, 24 Eylül 1977 yılında İzmir’da tarihinde dünyaya gelmiştir. Mankenlikten sonra şarkıcılığa adım atan Ebru Destan, ilk albümü Sözümü Yemedim'i 2005 yılında çıkarmıştır. Albümün çıkış parçası "Tokat" ile müzik listelerinde başarı elde etmiştir. İki yıl aradan sonra ikinci albümü Ayrılık Soğuk İklim yayınlanmıştır. Albümden yayınlanan "Boyfriend" şarkısı büyük başarı sağlamıştır. 2008 yılında Ayrılık Soğuk İklim albümünü "Bu Konu Kapandı" şarkısıyla beraber "3 Vakte Kadar" adıyla tekrar piyasaya sürmüştür.