MasterChef'te Barış'ın sözleri olay yarattı

MasterChef’te haftanın takımları arasında heyecan dolu bir mücadele gerçekleşiyor.

MasterChef'te Barış'ın sözleri olay yarattı

Geçtiğimiz akşam oynanan haftanın ilk takım oyununu Kırmızı Takım kazanırken, bu akşam oynanacak olan mücadelede Barış’ın iddialı sözleri ortalığı karıştıracak gibi görünüyor. Somer Şef’in fragmandaki "Yemeğin iptal" sözleri ise seyircilerde ianılmaz bir merak uyandırdı. MasterChef’te bu hafta Mavi Takım kaptanı olan Hasan ve Kırmızı Takım kaptanı olan Kıvanç arasında heyecan dolu bir mücadele gerçekleşiyor.

masterchefte-barisin-sozleri-olay-yaratti.jpg

YARIŞMACILAR ARASINDAKİ DİYALOG DİKKAT ÇEKTİ

İkinci dokunulmazlık oyununun oynanacağı MasterChef’in 115. bölüm fragmanında Barış’ın sözleri olay yaratacak gibi görünüyor. "Biz karşıdan iki kurban aldık. Bugün de iki kurban alırız, yarın da iki kurban alırız. Yedi kişi bomba gibi oynarlar bu hafta" şeklinde konuşan Barış'a Dilara "Dikkat et de kurban olma Barış" şeklinde karşılık verdi. Tahsin "Bu kadar korkuyorsa bizden gideriz ne olmuş" ifadelerini kullandı. Sergen ise "Hasan bunu bugün bana ver. Ne yap et bugün bunu bana ver" şeklinde konuşunca Barış "Sen kendini ne zannediyorsun" yanıtını verdi. Sergen "Bak nasıl ağlatacağım seni burada bak. Barış, başın belada" ifadelerini kullandı. Fragmanın ilerleyen bölümlerinde ise Somer Şef'in "Yemeğin iptal, baştan yapıyorsun" demesi izleyicilerde şimdiden merak uyandırdı bile.

masterchefte-barisin-sozleri-olay-yaratti-001.jpg

MASTERCHEF BARIŞ DEMİR KİMDİR?

Barış Demir 24 yaşında ve Bodrum'da yaşamını sürdürmektedir. Aşçılık mesleğine küçük yaşlarda adım adan Barış, yarışmaya katıldığında Bodrum Torba'da bir otelde çalışmaktaydı. 2022 sezonunun iddialı yarışmacılarından olan Barış Demir, aşçılık mesleğine küçük yaşlarda başlamıştır.