Müge Anlı'da şok eden anlar

Bedriye Kılıç'ın kaybolmasıyla alakalı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuşan üfürükçü olarak bilinen adam, art arda sorulan sorulara cevap veremeyince koşarak sulama kanalına kaçtı.

Müge Anlı'da şok eden anlar

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının geçtiğimiz gün yayınlanan bölümünde ilginç birtakım olaylar yaşandı. Bir süredir aranan Bedriye Kılıç'la alakalı ekibin sorularını cevaplayan üfürükçü olarak bilinen adam, sorulara verecek cevap bulamayınca yakında bulunan sulama kanalına kaçarak herkesi şok etti.

muge-anlida-sok-eden-anlar-003.jpg

SORULARA CEVAP VEREMEYİNCE SULAMA KANALINA KAÇTI

Konya Akşehir'den, 6 Temmuz tarihinde, kaybolan evli ve 3 çocuk annesi, 35 yaşındaki Bedriye Kılıç'tan 91 gündür herhangi bir haber alınamıyor. Yaşadığına dair hiçbir belirti olmayan Bedriye Kılıç'ın, evli ve 2 çocuklu bir erkekle kaçıp gittiği, bunu da bir üfürükçünün aileye söylediği iddialarının ardından ekip adı geçen üfürükçü Musa Başdağ'a ulaşmayı başardı. Çiftçilikle uğraştığını, bu işlerle ilgisi olmadığını ifade eden Musa Başdağ "Kayıp Bedriye'nin ağabeyi Muhammet Er bana ulaştı, Bir adam var, onunla görüş dedi. Adamı aradım, bana Bedriye'nin Akşehir'de olduğunu söyledi. O adam da hoca değil, değerli bir ağabeyimiz" dedi. Müge Anlı ekibinin, "Bir çifti kayıp bir kişinin Konya Akşehir'de olabileceğini nereden bilebilir?" sorusunu "Ben de bilmiyorum. Asıl kayıp Bedriye'nin ağabeyi Muhammet'in bir üfürükçüsü var" ifadelerini kullanan Musa Başdağ, sorular karşısında sıkışınca çareyi sulama kanalına atlayarak kaçmakta buldu.

muge-anlida-sok-eden-anlar-002.jpg

BU YAPTIĞIM İÇİN ÇOK PİŞMANIM

Müge Anlı, kayıp Bedriye'nin ağabeyi Muhammet Er'in üfürükçüsü olduğu dile getiren bir diğer kişiye de ulaştı. Üfürükçü olduğu belirtilen o ismin soruları karşısındaki yanıtı ise "Ben artık uğraşmıyorum o işlerle. Muhammet beni aradı. Ben onlar birbirlerine düşman olmasınlar diye kardeşin sağ dedim. İşimi, aşımı kaybettim. Sürünüyorum. Ben kendi derdime çare olamadığım için artık bu işlere tövbe ettim. Bu yaptığım için çok pişmanım" ifadelerini kullandı.