Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı boşandı! 13 yıllık evlilik 15 dakikada bitti

Bir süre önce boşanacaklarına dair haberle gündeme gelen ve gündemdeki boşanma iddialarını doğrulayan Rasim Ozan Kütahyalı ile Nagehan Alçı çifti bugün tek celsede boşandı. Anlaşmalı olarak boşanan çiftin duruşması 15 dakika sürdü.

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı boşandı! 13 yıllık evlilik 15 dakikada bitti

13 yıl önce hayatını birleştiren Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı çiftinin evlilikleri bugün noktalandı. Boşanma kararı alan çiftin 13 yıllık evliliği 15 dakika süren duruşma ile sona erdi. 2010 yılında nikah masasına oturan çift, anlaşmalı olarak boşandı. Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın bu evlilikten iki çocukları bulunuyor.

TEK CELSEDE BOŞANDILAR

2010 yılında birbirlerine ‘Evet’ diyen Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı çiftinin boşanacağına dair iddialar kısa süre önce gündemde geniş bir yer bulmuştu. Boşanacakları iddialarını doğrulayan çiftin bugün duruşması görüldü. Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı çifti bugün İstanbul 2. Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmada anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

rasim-ozan-kutahyali-ve-nagehan-alci-bosandi-13-yillik-evlilik-15-dakikada-bitti.jpeg

DURUŞMA 15 DAKİKA SÜRDÜ

Bugün görülecek olan boşanma davaları için İstanbul 2. Aile Mahkemesi’ne gelen Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı, duruşmayı mahkeme kaleminde bekledi. Basın mensuplarının yoğun soruları üzerine mahkeme kapısında yan yana gelen çift, ortak bir açıklama yaptı. Sorulara yanıt veren Nagehan Alçı, ‘Biz anlaşmalı, medenice, güzel bir şekilde bitiriyoruz.’ ifadelerini kullandı. Duruşma ise yaklaşık 15 dakika sürdü. Duruşmanın ardından salondan avukatlarıyla ayrı ayrı çıkan çiftten Rasim Ozan Kütahyalı ise ‘Güzel, dostça her şey iyi’ cevabını verdi.