Sıla Doğu video paylaşarak itiraf etmişti! Evinde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi

Videosunda uyuşturucu madde kullandığını itiraf eden ve bunun üzerine gözaltına alınan Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu, dün akşam gözaltına alınmıştı. Yaptığı canlı yayın esnasındaki itirafı sonrası gözaltına alınan Sıla Doğu’nun işlemleri sürüyor.

Sıla Doğu video paylaşarak itiraf etmişti! Evinde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi

Sosyal medya hesabından canlı yayın açan ve videoda uyuşturucu madde kullandığını itiraf eden Sıla Doğu, bu itirafın ardından gözaltına alınmıştı. Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu’nun canlı yayındaki itirafı ardından hakkında soruşturma başlatıldı. Canlı yayındaki bu sözlerin kısa sürede sosyal medyada günde olmasının ardından polis ekipleri de harekete geçti. Dün akşam saatlerinde gözaltına alınan Sıla Doğu, emniyete götürülürken görüntülendi. Yapılan operasyonda Sıla Doğu’nun evinden çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi.

SILA DOĞU GÖZALTINA ALINDI

İş insanı Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında uyuşturucu madde kullandığını itiraf etmesi üzerine gözaltına alındı. Sıla Doğu’nun canlı yayındaki uyuşturucu madde itirafı kısa sürede sosyal medyada gündem olmuş ve ekipler de bu itiraf üzerine harekete geçmişti. Dün akşam saatlerinde gözaltına alınan Sıla Doğu’nun emniyetteki işlemleri sürüyor.

sila-dogu-video-ppaylasarak-itiraf-etmisti-evinde-cok-sayida-uyusturucu-madde-ele-gecirildi-001.jpg

EVİNDE ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Başlatılan soruşturma kapsamında Sıla Doğu’nun evine yapılan operasyonda 21 adet uyuşturucu ve uyarıcı sentetik hap, 3 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap, 1 gram uyuşturucu ve uyarıcı kokain ele geçirildiği kaydedildi. Gözaltına alınırken görüntülenen Sıla Doğu’nun yüzünü kapatmaya çalıştığı anlar da kameralara yansıdı.

sila-dogu-video-ppaylasarak-itiraf-etmisti-evinde-cok-sayida-uyusturucu-madde-ele-gecirildi.jpg