Ünlü rapçi konserine yetşimeye çalışırken kaza yaptı

Şehinşah adıyla bilinen ünlü rap sanatçısı Ufuk Yıkılmaz, Ankara'ya konsere gittiği sırada Sakarya'da talihsiz bir kaza geçirdi.

Ünlü rapçi konserine yetşimeye çalışırken kaza yaptı

Yağmur yağdıktan sonra kayganlaşan yolda ölümden dönen rapçi, sağlık durumlarının iyi olduğunu dile getirdi. Şehinşah adıyla bilinen ünlü rap sanatçısı Ufuk Yıkılmaz, Ankara'ya konsere gittiği sırada Sakarya'da trafik kazası yaptı. Şarkıcı, sosyal medya hesabından kaza görüntülerini yayınlayarak durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

unlu-rapci-konserine-yetismeye-calisirken-kaza-yapti.jpg

CANBAY&WOLKER KARDEŞLERE ŞİFA DİLEDİ

Geçtiğimiz gün İstanbul'dan Ankara'ya seyreden rap sanatçısı Şehinşah, Sakarya'da kaza yaptı. Şehinşah adıyla ün kazanan rapçi Ufuk Yıkılmaz, geçirdikleri kazayı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Şarkıcı yaptığı paylaşımda, "Sakarya yolunda kaza geçirdik ama şükür kimsede bir sıkıntı yok. Ankara konserine yetişeceğiz inşallah. Ayrıca Canbay&Wolker kardeşlere de şifa diliyorum, biran evvel aramıza dönmeleri dileği ile" ifadelerini kullandı. Maddi hasarla atlatılan kazanın ardından rapçi Şehinşah'ın Ankara'daki konserinde sahne aldı.

unlu-rapci-konserine-yetismeye-calisirken-kaza-yapti-001.jpg

ŞEHİNŞAH KİMDİR?

Ufuk Yıkılmaz, babasının görevi sebebiyle 27 Aralık 1986 tarihinde Kemah, Erzincan'da dünyaya gelmiştir. Babasının adı Mükremin, annesinin adı Memnune'dir. Hip hop kültürüyle genç yaşlarda tanışan Yıkılmaz, ortaokuldayken ilk sözlerini yazmaya başlamıştır. Rap dışında video editörlüğü ve grafik çizerliği de yapar. 2017'de çıkardığı "Karma" adlı tekli şarkı ile Türkiye'de yeni yeni sevilen trap müziğin yükselişte olduğu dönemde adından söz ettirmeyi başarmıştır. Şehinşah bu şarkının kendisi için bir dönüm noktası olduğunu ifade etmiştir. Kelime haznesi oldukça zengindir. İlk zamanlar ses tonunu farklı kullanarak çok da tercih edilmeyen bir tarzda kendisini tanıtarak yol almıştır. Her dönem hayat tarzında değişiklikler olan sanatçı hızlı iniş-çıkışları sebebi ile kariyerini de etki altına almıştır.