Usta oyuncu Haluk Bilginer Angelina Jolie ile başrolü paylaşacak

Haluk Bilginer, Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas'ın hayatının aktarıldığı "Maria" isimli filmde Angelina Jolie ile başrolü paylaşacak.

Usta oyuncu Haluk Bilginer Angelina Jolie ile başrolü paylaşacak

Haluk Bilginer filmde, ünlü Yunan armatör Aristotle Onassis'i, Angelina Jolie ise ünlü soprano Maria Callas karakterine hayat verecek. Filmin yönetmen koltuğunda ise Leydi Diana biyografisi "Spencer"la ün kazanan Pablo Larrain oturacak. Leydi Diana biyografisi "Spencer"ın yönetmeni olarak da akıllara kazınan Pablo Larrain, Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas'ın hayatını beyaz perdeye aktarmaya hazırlanıyor.

usta-oyuncu-haluk-bilginer-angelina-jolie-ile-basrolu-paylasacak-001.jpg

İDDİALI PROJEDE BEREBER ROL ALACAKLAR

Angelina Jolie'nin başrolünde yer alacağı film kadrosuna usta oyuncu Haluk Bilginer de katıldı. Haluk Bilginer, filmde Yunan asıllı armatör ve iş insanı Aristotle Onassis karakterine hayat verecek.

usta-oyuncu-haluk-bilginer-angelina-jolie-ile-basrolu-paylasacak.jpg

HALUK BİLGİNER HAKKINDA

5 Haziran 1954 günü sigortacı Tahsin Bey ile ev hanımı Bedriye Hanım'ın üç çocuğunun ortancası olarak hayata gözlerini açmıştır. İzmir Türk Koleji mezunudur. Lise son sınıfta okulunun tiyatro koluna girdi ve Cahit Gürkan'ın öğrencisi olmuştur. Gençlik yıllarında İngiltere'de ün kazanmıştır. İngiltere'deki bir dergiye "en seksi Türk" başlığıyla kapak olmuştur. 1987 yılında ilk defa Gecenin Öteki Yüzü adlı film çekimi için İstanbul'a geldi ve bu filmin setinde 1992'de evleneceği Zuhal Olcay ile tanışmıştır. Hayatını bir süre İstanbul-Londra arasında sürdürmüştür. 1992'de evlendikten sonra çift, Hollywood'da "Indiana Jones" dizisinde, Türkiye'de de Yavuz Özkan'ın "İki Kadın" filminde birlikte rol almıştır.