Victoria Beckham aldatıldıktan sonra nikah tazeledi

Victoria Beckham, eşinin hayatının aktarıldığı belgeselde 2003 yılında David Beckham'ın kendisini asistanıyla aldatmasıyla ilgili bir çarpıcı bir itirafta bulundu.

Victoria Beckham aldatıldıktan sonra nikah tazeledi

Victoria Beckham, ihanetin sonrasında eşiyle sessiz sedasız nikah tazelediklerini dile getirdi. Dünyaca ünlü yıldız David Beckham'ın hayatının aktarıldığı Netflix belgeselinde özel hayatıyla ilgili şok eden bir itirafta bulundu. Victoria Beckham, 2003 senesinde evliliğinin ilk başlarında eşi David Beckham'ın kendisini asistanı Rebecca Loos ile aldatmasıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu. Ünlü isim, o dönemlerde büyük yankı uyandıran ihanet haberinin ardından eşiyle nikah tazelediklerini dile getirdi.

victoria-beckham-aldatildiktan-sonra-nikah-tazeledi.jpg

PARİS’TE 24 SAATLİK BALAYI

Victoria Beckham, eşi David Beckham'ın 2003 senesinde kendisini asistanı olan Hollandalı model Rebecca Loos ile aldatmasının ardından tekrar evlilik yemini ederek evliliklerine heyecan getirdiklerini ifade etti. ikili, Londra'daki evlerinin bahçesinde bulunan küçük bir şapelde yeniden nikah masasına oturdu. Victoria Beckham, yemin töreni için eşinin kendisini Madrid'ten Londra'ya götürdükten sonra Londra'da düğünde kullandıkları araçla karşılandıklarını ve ilk evliliklerinde nikahlarını kıyan rahibin kıydığı nikahla tekrar evlendiklerini anlattı. Beckham çifti, nikahın ardından Paris'e uçup 24 saatlik bir balayı yaptı. İkili nikah tazeleme töreninden de hiç paylaşımda bulunmadı.

victoria-beckham-aldatildiktan-sonra-nikah-tazeledi-001.jpg

“TAM ANLAMIYLA KABUSTU”

"Beckham" adlı yeni Netflix belgeseli için yorumda bulunan Victoria, o dönemi "hayatımın en mutsuz anı" olarak adlandırdı ve David'a olan duygusal tepkisini "nedenini bilmediğimiz bir şekilde birbirimize karşıydık" ifadeleriyle anlattı. David ise o dönemle ilgili şu ifadeleri kullandı: "Bu evliliğimizin yüzde yüz en zor dönemiydi. Sanki bütün dünya bize karşıymış gibi geliyordu. Olay şu ki eğer tamamen dürüst olursam biz David ile birbirimize karşıydık. Madrid'e gidene kadar herkes bize karşıymış gibi geliyordu bana. Ama biz birlikteydik, birbirimize sahiptik. İspanya'da ise sanki birbirimizden uzakmışız, birbirimize sahip değilmişiz gibi hissediyorduk. Ve bu üzücüydü. Ne kadar zor olduğunu size anlatamam. Tam anlamıyla bir kabustu” dedi.