Yakışıklı oyuncu Hakan Kurtaş'ın tek kişilik oyunu sergilendi, gecede adeta ünlüler geçidi yaşandı

Başarılı oyuncu Hakan Kurtaş'ın tek kişilik performansı Ben Çoktan Gidersiniz Sanmıştım'ın prömiyeri geçtiğimiz gece yapıldı.

Yakışıklı oyuncu Hakan Kurtaş'ın tek kişilik oyunu sergilendi, gecede adeta ünlüler geçidi yaşandı

Berrak Tüzünataç, Bensu Soral, Defne Kayalar, Enis Arıkan, Hatice Şendil, İpek Bilgin ve Mert Yazıcıoğlu gibi ünlü isimler, Kurtaş'ı prömiyerine adeta akın etti. Kadın, A.Ş.K, Çarpışma, Bir Çocuk Sevdim, Mucize Doktor, Baba ve Dolunay gibi birçok başarılı projede yer alan oyuncu Hakan Kurtaş'ın tek kişilik performansı Ben Çoktan Gidersiniz Sanmıştım'ın prömiyeri geçtiğimiz gece yapıldı. Ünlü isimler, Kurtaş'ı anlamlı gününde onu yalnız bırakmadı.

yakisikli-oyuncu-hakan-kurtasin-tek-kisilik-oyunu-sergilendi-gecede-adeta-unluler-gecidi-yasandi.jpg

PERFORMANSI ÇOK BEĞENİLDİ

Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, yönetmen koltuğuna İbrahim Çiçek'in oturduğu, yapımcılığını ise IdPro'nun üstlendiği, Ben Çoktan Gidersiniz Sanmıştım, Thom Pain 30'lu yaşlarında büyük zulümlere maruz kalmış bir adamın çocukluk ve bugünü arasındaki dramatik geçişlerini seyirciye aktarıyor. Hakan Kurtaş'ın ilk kez sergilediği tek kişilik performansı ise seyircisiyle geçtiğimiz akşam buluştu. Berrak Tüzünataç, Bensu Soral, Cem Yiğit Üzümoğlu, Defne Kayalar, Enis Arıkan, Hatice Şendil, İpek Bilgin, Mert Yazıcıoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Yağız Can Konyalı, Helin Kandemir ve Beste Bereket gibi isimlerin akın ettiği prömiyerde Hakan Kurtaş'ın performansı büyük takdir topladı.

yakisikli-oyuncu-hakan-kurtasin-tek-kisilik-oyunu-sergilendi-gecede-adeta-unluler-gecidi-yasandi-001.jpg

HAKAN KURTAŞ KİMDİR?

Hakan Kurtaş, 7 Eylül 1988 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Hakan Kurtaş, üniversite eğitiminden önce profesyonel kulüplerde basketbol oynamış, karikatürler çizmiş ve müzikle uğraşmıştır. Aynı zamanda müzisyen olan Hakan Kurtaş; Gitar çalmakta, söz yazmakta, beste yapmkata ve şarkı söylemektedir.

yakisikli-oyuncu-hakan-kurtasin-tek-kisilik-oyunu-sergilendi-gecede-adeta-unluler-gecidi-yasandi-002.jpg