Yargı Mercan kim? Yargı Mercan’a ne oldu, kim kaçırdı?

Kanal D ekranlarının severek takip edilen dizisi Yargı’dan bomba gibi bir üçüncü sezon geldi. Başarılı oyuncu kadrosu ve sürükleyici konusuyla ekranın tozunu attıran dizide bu sezon yine çok heyecanlı bölümler izleyiciyi bekliyor.

Yargı Mercan kim? Yargı Mercan’a ne oldu, kim kaçırdı?

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisi bu sezon yine ekranı sallamaya hazırlanıyor. Yeni sezonun ilk bölümüyle çok konuşulan dizide olaylar zinciri izleyiciye büyük sürprizler yaşatıyor. Yeni sezonun en sürpriz olayı ise Ceylin ve Ilgaz’ın kızları Mercan’ın kaybolması oldu. Ceylin, Savcı olarak üçüncü sezona giriş yaparken Ilgaz ve Ceylin ayrılığı herkesi üzdü. Peki, Yargı Mercan kim? Yargı Mercan kimin kızı? Mercan’a ne oldu? Ceylin ve Ilgaz’ın kızı Mercan’ı kim kaçırdı? İşte tüm merak edilenler…

YARGI’DAN SÜRPRİZLERLE DOLU 3. SEZON

Hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla bu sezon yine izleyiciyi ekrana kilitlemeye hazırlanan Yargı dizisinin yeni sezonunun ilk bölümü geçtiğimiz hafta Kanal D ekranlarında yayınlandı. Dizinin yeni sezonu bomba gibi başlarken izleyiciler şok üstüne şok yaşadı. Dizide Ceylin ve Ilgaz’ın ayrılığı, kızları Mercan’ın kaybolması ve bulunamaması gibi olaylar yaşanırken yeni sezonda kadroya dahil olan yeni oyuncular da dikkat çekti.

yargi-mercan-kim-yargi-mercan-a-ne-oldu-kim-kacirdi.jpg

yargi-mercan-kim-yargi-mercan-a-ne-oldu-kim-kacirdi-001.jpg

YARGI MERCAN NEREDE?

Sezon finali ile ekrana damga vuran Yargı dizisi yeni sezona da çok heyecanlı bir başlangıç yaptı. Ceylin ve Ilgaz’ın bir kız çocuğu dünyaya geldi ancak çiftin yüzü bir türlü gülmedi. Ceylin ve Ilgaz’ın Mercan ismini verdikleri kızları kayboldu. Herkes Mercan’ın hayatta olmadığını düşünürken Ceylin ve Ilgaz, kızlarının yaşadığına ve bulunacağına olan inançlarını kaybetmiyor. Mercan’ı kim kaçırdı, nasıl ortadan kayboldu tüm bu soruların yanıtı dizinin ilerleyen bölümlerinde yanıt bulacak. Yargı yepyeni bölümüyle 1 Ekim 2023 Pazar (bu akşam) saat 20.00'de Kanal D'de.