Yasak aşıklar aynı evde yaşamaya başladı

Yasak aşk yaşadıkları magazin gündemine bomba gibi düşen Serenay Sarıkaya'nın annesi Umay Seyhan ile Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun aynı evde yaşamaya başladı.

Yasak aşıklar aynı evde yaşamaya başladı

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Umay Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda objektiflere yansımıştı. Cansu Tosun'un babasının evli olduğu ve Umay Seyhan ile yasak aşk yaşadığı öğrenildi. Tosun'un karısı yasak aşk iddiasını kabul ederken hiçbir açıklama yapmayan çiftin ise birlikte yaşamaya başladığı magazin gündeminde yerini aldı.

yasak-asiklar-ayni-evde-yasamaya-basladi.jpg

UMAY SEYHAN’IN EVİNE YERLEŞTİ

İkilinin birlikte görüntülenmesinin sonrasında Kenan Tosun'un eşi Serpil Tosun ile Umay Seyhan'ın yakın arkadaş olduğu bilgisi edinilmişti. Serpil Tosun yasak aşk iddiasını kabul ederken Umay Seyhan ve Kenan Tosun'un birlikte yaşamaya başladığı duyuldu. Snob Magazin'de yer alan bir habere göre, eşinden boşanma kararı alan Kenan Tosun yasak aşkın ortaya çıkmasının sonrasında Umay Seyhan'ın Şişli'deki evine yerleşti. çift, basın mensuplarına yakalanmamak için de gözlerden uzak şekilde yaşamayı tercih ediyor.

yasak-asiklar-ayni-evde-yasamaya-basladi-001.jpg

CANSU TOSUN KİMDİR?

Cansu Tosun, 26 Ocak 1988 tarihinde Almanya, Nürnberg'de dünyaya gelmiştir. Anne babası Kayseri kökenlidir. Annesi 16 yaşındayken, babası da 22 yaşındayken Almanya'ya göç etmiştir. Babası, Nürnberg'de postane yöneticiliği yapmıştır. Annesi ise bir mağazada çalışmıştır. Nürnberg Operası'nda 13 yıl bale eğitimi almıştır. Ancak liseden sonra yüksek okul eğitimi başlayınca baleyi bırakıp caz ve hip-hop danslarına yönelmiştir.