YouTuber şaka yapmak isterken göğsünden vuruldu

21 yaşındaki YouTuber Tanner Cook, şaka yapmak istediği bir alışveriş merkezinde yemek kuryesi olarak görev yapa Alan Colie tarafından silahla göğsünden vuruldu.

YouTuber şaka yapmak isterken göğsünden vuruldu

Olayın ardından YouTuber yaralanarak hastaneye kaldırılırken gözaltına alınan kurye, silah bulundurma suçundan para cezası alarak tahliye edildi. 21 yaşındaki YouTuber Tanner Cook, içerik çekmek için şaka yapmak istediği yemek kuryesi Alan Colie'nin yanına giderek video çekmeyi talep etti. Ancak ikili arasındaki şakanın dozu kaçınca YouTuber, kurye tarafından silahla göğsünden vuruldu.

youtuber-saka-yapmak-isterken-gogusunden-vuruldu.jpg

VİDEO ÇEKME ISRARI ÜZERİNE TARTIŞMA ÇIKTI

Tanner Cook takma adlı YouTuber, Dulles Town Center alışveriş merkezinde bir yemek siparişi verirken, mekanda bulunan yemek kuryesinin yanına giderek şaka yapmaya çalıştı. Alan Colie isimli kurye ise Tanner Cook'u iterek uzaklaştırmaya çalıştı ama YouTuber video çekme ısrarına devam edince tartışma oldukça uzadı ve maalesef sialhlı yaralanmaya kadar gitti. Tanner Colie, belinden çıkardığı silah ile Tanner Cook'u göğsünden silahla yaraladı. Apar topar hastaneye kaldırılan YouTuber’in sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi edinildi.

youtuber-saka-yapmak-isterken-gogusunden-vuruldu-001.jpg

YOUTUBE’DA İZLENME ALMAK İÇİN

Alan Colie, hakkında adam yaralama ve silah bulundurma suçlarından soruşturma başlatıldı. Mahkeme Alan Colie'nin tacize karşı kendini savunduğuna kanaat getirerek beraat kararı verdi. Alan Colie'ni avukatı savunmasında Tanner Cook'un sırf YouTube'da izlenme almak için müvekkilini taciz ettiğini başka çaresi kalamayan müvekkilinin tabanca kullanmak zorunda kaldığını ifadelerine ekledi. Mahkeme, Alan Colie'ye silah bulundurma suçundan para cezası verdi. Tanner Cook'un babası ise, oğlunun anlamsız bir şekilde Colie'yi taciz ettiğini söyledi.