Zeynep Bastık ticaret hayatına atılıyor

Şarkıları ve özel hayatıyla sık sık gündem olmaya devam eden ünlü şarkıcı Zeynep Bastık doğa ile iç içe bir yaşam sürmek için İstanbul’dan ayrılıp Urla'dan ev satın almıştı.

Zeynep Bastık ticaret hayatına atılıyor

Ünlü şarkıcının Urla'daki evinin 40 milyon TL değerinde olduğu ileri sürülmüş, bahçesinin ise 5 bin hektar olduğu dedikoduları yayılmıştı. Zeynep Bastık şimdide, çiftlik evinin arazisinde lavanta yetiştirmek için adımlar atıyor. Son dönemlerde özel hayatıyla ve paylaşımlarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan şarkıcı Zeynep Bastık kazancıyla da konuşulmaya devam ediyor. Konserlerinden 500 bin TL aldığı konuşulan Zeynep Bastık geçtiğimiz günlerde doğa ile iç içe yaşayabilmek adına Urla'dan ev satın almıştı.

zeynep-bastik-ticaret-hayatina-atiliyor.jpg

LAVANTA TİCARETİ YAPACAK

Zeynep Bastık'ın Urla'daki çiftlik evinin 40 milyon TL değerinde olduğu iddia edilmiş, bahçesinin ise 5 bin hektar olduğu çokça konuşulmuştu. Yaz aylarını konserlerle ve reklam iş birlikleriyle geçiren Zeynep Bastık yoğun çalışma temposunun ardından şimdi de kendisine ve çok sevdiği Urla’daki çiftlik evine vakit ayırmayı tercih ediyor. SnobMagazin'de yer alan bir habere göre; Zeynep Bastık lavantaya bitkisine merak saldı. Arazisinde lavanta yetiştirip ticaretini yapmayı düşünen Zeynep Bastık, bu yeni hobisinden ötürü oldukça heyecanlı.

zeynep-bastik-ticaret-hayatina-atiliyor-001.jpg

ZEYNEP BASTIK KİMDİR?

Zeynep Bastık, 8 Temmuz 1991 tarihinde İstanbul‘da dünyaya gelmiştir. Ortaokul ve lise eğitimini İzmir’de tamamlamıştır ve lise eğitimini bitirdikten sonra üniversite eğitimine zamanı olmadığını dile getirmiştir. Müzik hayatına ise çok küçük yaşta başlayan ve müzikle iç içe bir ailesi olan Zeynep Bastık’ın, teyzesi konservatuarda öğretim görevlisidir, dedesi bağlama üstadı ve anneannesi eski türk halk müziği sanatçısıdır.