BAYRAKTAR’dan depremzedelere 1000 konut sözü!

Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar depremzedeler için geçici konut sıkıntısını çözebilmek adına 1000 konut desteği sözünü verdi!

BAYRAKTAR’dan depremzedelere 1000 konut sözü!

Tüm Türkiye hatta tüm dünyada etkileri halen devam eden Cumhuriyet tarihinin en büyük kara depremlerinden birine şahitlik eden Kahramanmaraş depremi 10 ilde çok büyük yıkımlara sebep oldu. Depremin üzerinden bir hafta geçti! Yapılan açıklamalara göre resmi olarak belirlenen ölülerin sayısı 25 binin üzerinde. Ancak bir hafta geçmesine rağmen halen canlı şekilde enkazdan kurtarılarak umutlara çiçek açan vatandaşlara şahit oluyoruz.

baykar.png

HERKES BİR UCUNDAN TUTMAYA ÇALIŞIYOR

Binlerce bina, milyonlarca daire yıkıldı, insanlar evsiz aç susuz kaldı. Olayın yaşandığı ilk dakikalardan beri tüm ülkenin aklı da kalbi de deprem bölgesinde. Elinden gelen bölgeye giderek depremzedelere yardım etmeye, arama ve kurtarma çalışmalarına katılmaya çalışıyor. Bulunduğu yeri terk edemeyenler ise ellerinden geldiğince yardım toplamaya ya da evlerini depremzedeler için açmaya çalışıyor.

BAYRAKTAR’DAN GELDİ

kont.png

Herkes elini bir şekilde taşın altına sokmaya çalışırken; bir destek de Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’dan geldi! Bayraktar bir açıklama yaparak 1000 konteyner sözünü verdi. Yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

“AFAD ile görüştük, 2000 vatandaşımızın geçici barınma ihtiyacını karşılayacak olan konteyner kentin inşasına başlıyoruz inşallah.”