Herkesin beklediği o özellik sonunda İnstagram’da!

Dünyaca ünlü sosyal medya platformlarında İnstagram için yeni güncelleme geldi. Herkes bu anı bekliyordu.

Herkesin beklediği o özellik sonunda İnstagram’da!

Herkesin beklediği o özellik sonunda İnstagram’da! Tüm dünya artık dijital medya platformlarında vakit geçirmeye başladı. Twitter, Tumbler, İnstagram, TikTok ve Facebook başta olmak üzere dünya çapında ün yapmış birçok sosyal medya uygulaması bulunuyor. Bu uygulamalardan İnstagram için milyonlarca insanın beklediği o özellik sonunda geldi. İnstagramın son güncellemesini yükleyenler bunun fark ettiğinde mutluluktan havalara uçuyor.

Dijital medya çağında 7’den 70’e büyük bir çoğunluk en az bir sosyal medya uygulamasını kullanmaktadır. İnstagram milyonlarca kişinin birbirinden haberdar olduğu, birbirleriyle iletişim kurdukları eğlence ve bilgi ve ticaret amacı ile kullanılan uygulamaların başında gelmektedir. Eminiz bir kişinin kendine ait hesabının yanında gizlice birilerini takip ettiği fake hesabı da bulunmaktadır. İnstagram uygulamasında ilk günden bu yana hesaplarda bulunan profil resimleri de merak edilmektedir.

face.png

EKRAN FOTĞRAFI İLE GÖRÜNÜYORDU

İnstagram hesabında kullanılan profil resimleri bu zamana dek üzerine tıklanarak büyüyen bir resim değildi. Bu yüzden merak edilen profil resimlerinin ekran fotoğrafı alınarak resim büyütülür ve o şekilde bakmaya çalışılırdı. Ancak beklenen güzel haber sonunda geldi!

dej.png

RESİM BÜYÜYOR

İnstagram uygulamasında artık profil resminin üzerine basıldığında resim büyüyor ve resimde ne olduğu görülebiliyor. Bu özellik sayesinde artık tüm stolkerler rahat bir nefes alabilecek.