Togg’dan yeni adım! Dünya piyasalarında yer alacak!

Türkiye'nin ilk otomobili Togg, yoğun ilgi üzerine kura çekilişi ile yeni sahiplerini belirliyor! Şirket hedefini büyüterek dünya piyasasına açılmayı hedefliyor!

Togg’dan yeni adım! Dünya piyasalarında yer alacak!

Togg’dan yeni adım! Dünya piyasalarında yer alacak! İlk yerli ve milli otomobilimiz olan ve elektrik ile çalışan Togg Geçtiğimiz günlerde seri üretime başlayarak sahiplerini bulmaya başladı. iç piyasada beklentilerin üzerinde talep gören Togg, hak sahiplerini kura ile belirledi! Togg’un yeni hedefi ise dünya piyasasında adını duyurmak!

Togg, ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve külliyeye hizmet aracı olarak tahsis edildi. Bakanlardan da aracı kullanmaya başlayan isimler bulunuyor. Oldukça yoğun bir talep gören Togg, piyasanın ardından hedefine büyüterek dış piyasada da satışa başlayacak! Togg’un ilk hedefi ise Avrupa'da söz sahibi konumuna gelmek.

toga.png

DÜNYAYA AÇILIYOR

Togg T10X modeli ile yaygın bir şarj altyapı sistemini kurarak, 2024 yılından itibaren küresel çapta büyümeyi hedefliyor. İlk önce Avrupa’da adını duyurmak isteyen Togg, ilerleyen yıllarda alanı genişleterek ülkeler çapında büyümeyi hedefliyor!