Whatsapp’tan devrim niteliğinde yenilik! Kullanıcı adı geliyor

Türkiye ve dünyanın en popüler online mesajlaşma uygulamalarının başında yer alan Whatsapp yeni bir özelliği daha kullanıma açacak.

Whatsapp’tan devrim niteliğinde yenilik! Kullanıcı adı geliyor

Whatsapp’tan devrim niteliğinde yenilik! Kullanıcı adı geliyor Bir dönem bilgilerin sızdırılacağı ile ilgili haberlerin ardından Whatsapp milyonlarca müşterisini kaybetmişti. Birçok kullanıcı ise bu duruma karşılık kendilerine alternatif uygulamalar aramaya başladı. Daha öncelerde de kullanılan ancak bu dönemde daha fazla ön plana çıkan Telegram, Whatsapp kadar popüler bir hale gelmeyi başardı. Telegram’a özenen Whatsapp ise yeni özelliğini açıkladı.

Dünyada yaygın sosyal medya uygulamalarından İnstagram, Facebook, SnapCaht ve TikTok gibi pek çok uygulamanın ortak noktasında uygulamaya üye olabilmek için kullanıcı adı gerekiyordu. Bazı uygulamalar hem kullanıcı adı hem de telefon numarası ile üyelik kabuk ediyordu ancak, Whatsapp’da bu durum işleyişi farklı ilerliyordu. Whatsapp’ı kullanmak isteyen bireyler yalnızca telefon numarası ile oturum açabiliyordu.

wp.png

YENİ DÖNEM BAŞLADI

Bir dönem önce bu uygulamayı kaldıran Telegram da telefon numarası istemeden kullanıcı adı ile üyelik almaya başlamıştı. Whatsapp da çok gecikmedi. Artık Whatsapp kullanıcısı olabilmek için bir telefonunuzun olmasına gerek kalmayacak. Bu uygulama sayesinde Whatsapp aktif kullanıcı sayısını da artırmayı hedefliyor.