Cumhurbaşkanından öğrencilere büyük jest! 10-11-12 Temmuz'da IBAN numarasına 3000 TL nakit desteği yatacak

Cumhurbaşkanından bir müjdede öğrencilere geldi. 10 11 12 Temmuz tarihlerinde IBAN numarasına 3.000 TL ödeme yatacak. Ödemelere zam yapıldı.

Cumhurbaşkanından öğrencilere büyük jest!  10-11-12 Temmuz'da IBAN numarasına 3000 TL nakit desteği yatacak

Cumhurbaşkanı öğren Erdoğan'dan öğrencilere jest geldi. Asgari ücret zammı ve memur maaş zammının belli olması sonrası çok sayıda üniversite öğrencisi de burs zammı bekliyordu. KYK burslarına yapılacak olan zam belli oldu. Peki, KYK bursu alma ne kadar oldu? KYK güncel burs miktarı kaç TL? Zamlı KYK burs miktarı ve detaylar haberimizde…

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine KYK bursu zammı açıklandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında öğrencilere sevindirici haber verildi. Peki KYK burs zammı ne kadar oldu? KYK burs miktarı arttı mı? Güncel zamlı KYK bursu miktarı ve detaylar haberimizde…

kyk-burs-zammi-2023-1.jpg

KYK BURS ZAMMI SON DAKİKA AÇIKLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine asgari ücret zammı emekli maaş zammı ve memur maaş zammının belli olması sonrasında öğrencileri sevindirecek haber de geldi. TÜBİTAK tarafından desteklenen projelere de KYK burslarına da zam yapıldı. Yani üniversite öğrencilerine verilen burs desteği üst limiti artış gösterdi.

2023 GÜNCEL ZAMLI KYK BURSLARI

KYK burs zammı haberimi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı açıkladı. Yapılan zamların ardından lisans ve ön lisans öğrencilerine verilen burs miktarı 2180 liradan 3 bin liraya yükseldi. Yüksek lisans öğrencilerine verilen burs miktarı 7275 liradan 10 bin liraya yükselirken doktora öğrencilerine verilen burs miktarı ise 9920 liradan 14 bin TL'ye yükseldi.

Öğrencilerin zamlı burs ödemeleri Temmuz ayı itibarıyla hesaplarına yatacak. Öğrenciler burs ödemesi aldıkları Ziraat Bankası hesaplarından 10 11 12 Temmuz tarihlerinden itibaren zamlı ödeme alabilecek.