Neslihan'ı sevgilisi boğarak öldürüp kuyuya atmış

3 gündür aranan 46 yaşındaki Neslihan Batur'un sevgilisi Habib Başar tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Neslihan'ı sevgilisi boğarak öldürüp kuyuya atmış

3 gündür aranan 46 yaşındaki Neslihan Batur'un sevgilisi Habib Başar tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Habib Başar, canlı yayın sırasında cinayeti itiraf etti. Başar, Neslihan Batur'un cesedini ise iş yerindeki kuyuya attığını söyledi.
3 gün önce evinden "Arkadaşımla bulaşacağım." diyerek çıkan ve bir daha haber alınamayan 46 yaşındaki 4 çocuk annesi Neslihan Batur'u kızının Müge Anlı'nın kapısını çalması üzerine arama çalışmaları başlamıştı.

Sevgilisi olduğu iddia edilen Habib Başar isimli bir erkek de yayına katılarak Neslihan Batur'u çok sevdiğini ve bir an önce bulunmasını istediğini belirtmişti.

Kızı da, annesinin Başar'ı istemediğini söylemişti.

Sevgilisi olduğu iddia edilen Habib Başar isimli bir erkek de yayına katılarak Neslihan Batur'u çok sevdiğini ve bir an önce bulunmasını istediğini belirtmişti. Kızı da, annesinin Başar'ı istemediğini söylemişti.

Başar, nerede olduğunu bilmediğini, en son görüşen kişinin kendisi olduğu için şüpheleri üzerine çektiğini söylemişti.

Neslihan Batur'un kızı Nehir'in Müge Anlı'ya çıktığı için yuvasını yıktığını ve günahını aldığını anlatmıştı.

Başar, nerede olduğunu bilmediğini, en son görüşen kişinin kendisi olduğu için şüpheleri üzerine çektiğini söylemişti. Neslihan Batur'un kızı Nehir'in Müge Anlı'ya çıktığı için yuvasını yıktığını ve günahını aldığını anlatmıştı.

Neslihan Batur'un başka erkeklerle görüştüğünü ve kıskandığını, "yapma" diyerek uyarılarda bulunduğunu da röportajında dile getirmişti.

Neslihan Batur'un başka erkeklerle görüştüğünü ve kıskandığını, "yapma" diyerek uyarılarda bulunduğunu da röportajında dile getirmişti.

Habib Başar'ın 'Keşke yapmasaydım. Pişmanım' sözleri üzerine de polis ekipleri canlı yayında gözaltına almıştı.

Gözaltına alınan Habib Başar, cinayeti itiraf etti.

Başar, Neslihan Batur'un cesedini ise iş yerindeki kuyuya attığını anlattı.

Başar, cinayet sebebi olarak ise ev tutmak istediğini ama Batur'un bunu kabul etmemesi üzerine cinnet getirdiğini söyledi.