Arak dizisinde İlker Kaleli’ye bomba partner! İşte o isim

Yakında Show TV ekranlarında gösterime girecek olan Arak dizisinin kadın başrol oyuncusu sonunda belli oldu.

Arak dizisinde İlker Kaleli’ye bomba partner! İşte o isim

Başrolünde İlker Kaleli'nin bulunduğu diziye çok ünlü bir isim dahil edildi. Oyuncuları arasında İlker Kaleli, Bennu Yıldırımlar ve Tülin Özen gibi ünlü isimlerin yer aldığı Arak dizisi yeni bir isim ile anlaşma sağladı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre İlker Kaleli'nin partneri bomba bir isim olacak.

arak-dizisinde-ilker-kaleliye-bomba-partner-iste-o-isim.jpg

DİZİ ÇOK YAKINDA YAYIN HAYATINA BAŞLAYACAK

İlker Kaleli, Most Yapım imzalı dizi Arak ile anlaşma sağlamıştı. Ender Mıhlar’ın yöneteceği Arak dizisi Show TV’de yakında gösterime girecek. Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz, Aslı Gönülay ve Ayşin Akbulut’un yazdığı dizinin başrol kadın oyuncusu Öykü Karayel oldu. Yapımcı Murat Can Oğuz’la prensipte anlaşan Öykü Karayel, “Zeynep” karakterine hayat verecek. İlker Kaleli’nin “Kara” rolünü canlandıracağı dizide hayatlarını hırsızlık yaparak kazanan Talan ailesinin hikayesi ekrana aktarılacak. Dizinin oyuncuları arasında Bennu Yıldırımlar, Tülin Özen, Furkan Kalabalık, Bedir Bedir, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Beril Kolcu, Ozan Kasal, Yıldıray Şahinler ve İlker Aksum gibi ünlü isimler yer alacak.

arak-dizisinde-ilker-kaleliye-bomba-partner-iste-o-isim-001.jpg

İLKER KALELİ KİMDİR?

Kaan İlker Kaleli 11 Mayıs 1984, İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Türk dizi ve sinema oyuncusudur. İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur. London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA) oyunculuk okulunda oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitim gördüğü sürede ayrıca Şahika Tekand’a ait Stüdyo Oyuncuları topluluğunda oyunculuk dersleri almaya devam etmiştir.