Arka Sokaklar’a dönmesi bekleniyordu! Bakın o hangi diziyle anlaştı

eni sezonda devam etme kararı alan Arka Sokaklar'a geri döneceği söylentiler arasında olan Şevket Çoruh'un yeni dizisi belli oldu.

Arka Sokaklar’a dönmesi bekleniyordu! Bakın o hangi diziyle anlaştı

Usta oyuncu FOX TV için çekilen Korkma Ben Yanındayım dizisiyle anlaşma sağladı. senelerdir yayınlanan Arka Sokaklar dizisi yeni sezonda da devam etme kararı aldı. 16 sene boyunca yer aldığı diziye geri dönmesi beklenen Şevket Çoruh ise yeni bir diziyle anlaşma sağladı. Başarılı oyuncu, FOX TV için çekilen Korkma Ben Yanındayım dizisinin kadrosuna katıldı.

arka-sokaklara-donmesi-bekleniyordu-bakin-o-hangi-diziyle-anlasti.jpg

KORKMA BEN YANINDAYIM DİZİSİYLE ANLAŞTI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, D Media, Med Yapım ve Most Yapım başta olmak üzere Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden teklif almaya devam eden Şevket Çoruh, en nihayetinde kararını verdi ve Fatih Aksoy'unda patronu olduğu Med Yapım'la el sıkıştı. Şevket Çoruh FOX TV için çekilecek olan ilk adı Küçük Anne olan "Korkma Ben Yanındayım" dizisiyle anlaşma sağladı. Başarılı aktör Fikret Reyhan'ın yönetmen koltuğuna oturacağı, Erkan Birgören'in senaristliğini üstlendiği dizide Nihat karakterine hayat verecek ve İnci'nin (Gökçe Güneş Doğruöz) babası olarak seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

arka-sokaklara-donmesi-bekleniyordu-bakin-o-hangi-diziyle-anlasti-001.jpg

ŞEVKET ÇORUH KİMDİR?

Şevket Çoruh, 30 Haziran 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Baba tarafından 93 Harbi sonunda Ardanuç’un Anaçlı köyünden İstanbul’a göç ederek günümüzde Ömerli Barajı suları altında kalan Muratlı köyüne yerleşen Artvinli bir ailenin tek çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Anne tarafı ise Sapancalı, Gürcü ve Laz bir ailenin kızıdır. Şevket Çoruh'un annesi terzi, babası dolmuş şoförlüğü yapmaktadır.