Bircan Bali 8 yıl boyunca sunuculuğunu yaptığı programdan kovuldu mu?

Yakın zamanda 8 yıl boyunca çalıştığı Beyaz TV'den ani bir şekilde ayrılan Bircan Bali, konuk olarak katıldığı programda konuşarak kanaldan kendi isteğiyle karşılıklı konuşarak ayrıldığını bir kovulma durumunun olmadığını dile getirdi.

Bircan Bali 8 yıl boyunca sunuculuğunu yaptığı programdan kovuldu mu?

Kanalı evi gibi gördüğünü dile getiren Bircan Bali, "Sözleşmemi karşılıklı yırtarak ağlayarak ayrıldım" ifadelerini kullandı. 8 senedir Beyaz TV ekranlarında Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk görevini üstlenen Bircan Bali, yeni sezona 1 hafta kala hiç beklenmedik bir şekilde kanaldan ayrıldı. Bircan Bali, kovulduğu yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanlayarak karşılıklı konuşarak ayrılık kararı aldıklarının altını çizdi.

bircan-bali-8-yil-boyunca-sunuculugunu-yaptigi-programdan-kovuldu-mu-002.jpg

ZOR BİR KARARDI

"Yayın dönemine 1 hafta kala ayrılmış olman çok zamansız değil miydi?" Sorusunun ardından yanıt veren Bircan Bali, "Çalıştığınız kurumda birtakım şeyler paradan daha önemli. Huzurla gidebiliyor muyum, ayaklarım geri geri gidiyor mu? Ben 8 yıl boyunca hiç ayaklarım geri geri gitmeden kanala gittim. Birkaç partnerim dışında bu duyguyu hissetmedim ve hep oraya evim gibi gittim. Yönetimsel birtakım değişikliklerden dolayı orada olmamam gerektiğini hissettim. Aslında sözleşmem 1 yıl daha vardı. Kanalla karşılıklı konuşarak ayrıldık. Sözleşmemi karşılıklı yırtarak ağlayarak ayrıldım. Kanalla evli gibiydik ki benim evliliklerimi 5 sene sürerken ben 8 sene çalıştım. Benim bir yere ait olma durumum 8 yıl bir tek o kurumda oldu. Zor bir karardı. Ben televizyonculuğumu ve nasıl göründüğümü biliyorum. Yeteneklerimin de farkındayım ve çok düşünerek verdiğim bir karar değildi. Allah büyüktür. 8 sezon boyunca her yaz tatiline çıktığımda 'hep Bircan Bali kovuldu' demişlerdi. Ama biz anlaşarak ayrıldık. Benim bir yerde artık kanatlanmam gerekiyordu" şeklinde ifadeler kullandı.

bircan-bali-8-yil-boyunca-sunuculugunu-yaptigi-programdan-kovuldu-mu-001.jpg

BİRCAN BALİ KİMDİR?

Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde doğmuştur. Muğla Üniversitesi'nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek'le nikah masasına oturmuştur. 2017 yılında Söylemezsem Olmaz programında, "Kocam beni kesin aldatmıştır" açıklaması ile uzun süre gündemde yer alan Bircan Bali'nin baba tarafından memleketi aslen Adana’dır.