Birce Akalay yeni dizisi ile gündemi salladı! Bir Derdim Var dizisi oyuncuları

Kanal D ekranlarında yepyeni bir dizi başlıyor. Başrollerinde ünlü oyuncular Birce Akalay ve Mert Fırat’ın yer aldığı yeni dizi Bir Derdim Var’ın tanıtımı merak uyandırdı. Bir Derdim Var dizisi ile ilgili araştırmalar başladı.

Birce Akalay yeni dizisi ile gündemi salladı! Bir Derdim Var dizisi oyuncuları

Ekranların sevilen yüzü Birce Akalay ile bir diğer sevilen oyuncu Mert Fırat’ın başrolünde yer alacağı Bir Derdim Var dizisi gümbür gümbür geliyor. Kanal D’de yayınlanacak olan yeni gençlik dizisi için heyecanlı bekleyiş başladı. Yeni dizinin yayınlanan tanıtımı ise ekranı salladı. Merak uyandıran dizi ile ilgili tüm detaylar araştırılmaya başlandı. Peki, Bir Derdim Var dizisi konusu ne? Bir Derdim Var dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Birce Akalay’ın yeni dizisi ne zaman başlıyor? Bir Derdim Var dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte tüm merak edilenler…

BİR DERDİM VAR DİZİSİ KONUSU

Gençlik dizisi Bir Derdim Var için heyecan dorukta. Ergenlikteki gençlerin hassas dünyasını mercek altına alacak olan yeni dizi ekran başındaki izleyicilere gençlerin sert ve yakıcı sorunlarıyla yüzleşmeye davet edecek. Sürükleyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekrana gelmeye hazırlanan dizi için heyecanlı bekleyiş başladı.

birce-akalay-yeni-dizisi-ile-gundemi-salladi-bir-derdim-var-dizisi-oyunculari.jpg

BİR DERDİM VAR DİZİSİ OYUNCU KADROSU

- Birce Akalay

- Mert Fırat

- Engin Hepileri

- Erdem Şenocak

- Neslihan Arslan

- Başak Gümülcinelioğlu

- Sami Aksu

- Sennur Nogaylar

- İdil Sivritepe

birce-akalay-yeni-dizisi-ile-gundemi-salladi-bir-derdim-var-dizisi-oyunculari-001.jpg

BİR DERDİM VAR DİZİSİ YAYIN TARİHİ

Tanıtımıyla herkeste büyük bir merak uyandıran Bir Derdim Var Dizisinin yayın tarihi henüz belli olmadı. Bir Derdim Var dizisi muhteşem oyuncu kadrosu ve sürükleyici konusuyla yakında Kanal D ekranlarında olacak.