Demet Akalın'ın yeni programı için partneri belli oldu

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 ile anlaşma sağlayan Demet Akalın'ın yeni programındaki partneri Jess Molho oldu.

Demet Akalın'ın yeni programı için partneri belli oldu

Jess Molho ile poz veren Demet Akalın, "Hayata dair ne varsa konuşacağız" notuyla paylaşım yaptı. Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık konuşulmaya devam eden Demet Akalın, gündüz kuşağında program sunmaya hazırlanıyor. Acun Ilıcalı ile anlaşma sağlayan Demet Akalın'ın partneri de ünlü sunucu ve oyuncu Jess Molho oldu.

demet-akalinin-yeni-programi-icin-partneri-belli-oldu.jpg

“HAYATA DAİR NE VARSA KONUŞACAĞIZ”

Öğleden sonra yayınlanacak bir program yapacağı söylentiler arasında olan Demet Akalın, sosyal medya hesabından yeni partneri Jess Molho ile bir fotoğrafını yayınlayarak "Hayata dair ne varsa konuşacağız" yazdı. Demet Akalın ve Jess Molho'nun yeni programının ne zaman yayınlanacağı ve içeriği hakkında henüz bir bilgi bulunmamaktadır. Demet Akalın, geçtiğimiz haftalarda Acun Ilıcalı ile bir pozunu paylaşarak "Hayırlısı olsun diyelim mi?" Şeklinde bir not yazmıştı. Ünlü şarkıcı daha önce de Alişan ile Star TV'de bir program sunmuştu.

demet-akalinin-yeni-programi-icin-partneri-belli-oldu-001.jpg

JESS MOLHO KİMDİR?

Jess Molho, 4 Ekim 1976'da İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Babası Türk Yahudisi, annesi ise İtalyandır. Kendisinin çifte vatandaşlığı vardır. Işık Lisesi'nde öğrenim görmüştür. Ardından Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitirmiştir. Yeditepe Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. 1994 yılından beri TV sunuculuğu yapan Jess Molho, Sihirli Annem, Çocuklar Duymasın, Dadı, Çarli İş Başında, Yaprak Dökümü, Mahşer, Sardunya Sokak, Prenses Perfinya, Acayip Hikayeler, Kardeş Payı ve Köstebekgiller gibi birçok dizide rol almıştır. Ayrıca Oryantal Star'ın da sunuculuğunu yapmıştır. Daha sonra "Süpürrr" isimli sinema filminde başrol oynamıştır.