Demet Şener’den Demet Akalın için; Bahsedildiği gibi arkadaş değildik, hiç tanışmadım

Bir programa konuk olarak katılan Demet Şener, seneler önce yakın arkadaşı Demet Akalın ile İbrahim Kutluay'ı ayırdığı yönündeki iddiaları reddederek "Demet Akalın ile hiç tanışmadık. Anlatıldığı gibi değil" ifadelerini kullandı.

Demet Şener’den Demet Akalın için; Bahsedildiği gibi arkadaş değildik, hiç tanışmadım

Eski manken Demet Şener, konuk olarak katıldığı bir programda Demet Akalın ve eski eşi İbrahim Kutluay hakkında itiraflarda bulundu. Demet Akalın'la hiç tanışmadığını dile getiren Demet Şener, eski eşini de affettiğini söyledi.

demet-senerden-demet-akalin-icin-bahsedildigibi-arkadas-degildik-hic-tanismadim.jpg

HELALLEŞECEK BİR ŞEY YOK

2001 senesinde İbrahim Kutluay ve Demet Akalın ayrılığında parmağı olduğu iddiasıyla gündem olan Demet Şener, "Demet Akalın ile karşılaşırsan konuşur musun?" sorusu üzerine iddiaların üstünü verdiği yanıtlarla kapattı. Demet Akalın'la bahsedildiği gibi arkadaş olmadığını dile getiren Demet Şener, “Olaylar anlatıldığı gibi değil. Hayatımda tanımadığım ve merhabalaşmadığım bir insan. Bunu da buradan son kez söyleyeyim. Yakın arkadaş olduğumuz falan yok. Belki kalabalık bir ortamda 1-2 kez görmüşümdür. Anlatıldığı gibi değil. Bununla ilgili konuşacak bir şey yok. Olaylar yansıtıldığı gibi değil. Eskiden de sonradan da merhabalaştığım yok. Bir şey olmadığı için helalleşecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.

demet-senerden-demet-akalin-icin-bahsedildigibi-arkadas-degildik-hic-tanismadim-001.jpg

BÜYÜK BİR KIZGINLIĞIM VAR

Demet Şener, "İrem ve Ömer'in babasıyla görüşüyor musun?" Sorusunun ardından "Uzun zaman görüşmedik. İlk defa Ömer'i Madrid'e hep beraber götürdük. Orada da hep bir aradaydık. İnsanı boyutta ilk kez orada bir aradaydık. Benim büyük bir kızgınlığım var. Ona karşı nötrüm. Sadece çocuklarımızın mutluluğu için... Bu olay Ömer için çok önemliydi. İrem'in de bizimle olmasını istediğim için orada bir aradaydık ve gayet güzeldi” şeklinde yanıt verdi.