Dilan Polat iddialar sonrası ülkeyi terk mi ediyor?

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla günlerdir gündemden düşmeyen Dilan Polat ile Engin Polat'ın ülkeyi terk edip Dubai'ye taşınacağı ileri sürüldü.

Dilan Polat iddialar sonrası ülkeyi terk mi ediyor?

Katıldığı canlı yayında hakkındaki iddialara yanıt veren Dilan Polat, ülkesini çok sevdiğini ve taşınmayacağını ifade etti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ün kazanan ve son günlerde kara para aklama ve vergi kaçırdığı iddialarıyla gündem olan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ülkeyi terk edeceklerini ileri sürüldü. Dilan Polat, katıldığı yayında ülkeyi terk edecekleri iddiasını kesin bir dille yalanladı.

dilan-polat-iddialar-sonrasi-ulkeyi-terk-mi-ediyor.jpg

BENİM NEYİM VAR DA KAÇAYIM?

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde güzellik merkezleri bulunan Dilan-Engin Polat çifti, Dubai'de de iki şirket kurdu. Oturum izni alan çiftin ülkeyi terk edeceği iddia edildi. Bugün 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Dilan Polat, "Ben ülkemden niye kaçayım? Ben ülkemi seviyorum, ülkeme döviz sokmaktan da memnunum. Ülkemin de iyileri gibi kötü insanları da var. Benim neyim var da ben kaçayım? Dubai'de şirketim kuruluyor. Ben büyümeye devam ediyorum" ifadelerini kullanarak taşınma iddialarını kesin bir dille yalanladı.

dilan-polat-iddialar-sonrasi-ulkeyi-terk-mi-ediyor-001.jpg

NOMAL BİR VATANDAŞIM

Bundan sonra da paylaşımlarına eskisi gibi devam edeceğini ifade eden Dilan Polat, "Arkamda ne karanlık gücü olabilir? Kocamla ben devletimizin içinde yaşayan insanlarız. Devletine vergisini ödeyen ve ülkesinde kalan bir insanım ben. Normal vatandaş ve iş insanıyım. Benim bütün şirketlerim inceleniyor, kim devletten büyük? Benim arkamda kim olacak ya? Ben fabrikamda kozmetik ürünlerimi ve cihazlarımı da üretiyorum. Ben sadece güzellik merkezi sahibi değilim, ben dünyaya cihazlarımı da satıyorum. Ben günde 90 hikaye atıyorum 90 dakikamı görüyor insanlar gerisini bilen yok. Ben ne gösterirsem millet onu görür. Bu kadar paylaşmak hataydı bence. Ben her gün 750 bin TL harcıyorum demedim, bazı günler oluyor dedim” ifadelerini kullandı.