MasterChef All Star'da şok veda! Şampiyon isim elendi

Masterchef All Star tüm heyecanı ile devam ediyor. Dün akşam programda yine bir eleme heyecanı yaşandı. Masterchef'te elenen isim ise herkesi şaşkına çevirdi.

MasterChef All Star'da şok veda! Şampiyon isim elendi

TV8 ekranlarında sevilen yarışma programlarından olan Masterchef All Star tüm hızıyla aralıksız devam ediyor. Tüm zamanların en iyi yarışmacılarının yarıştığı programda yeni bir eleme heyecanı daha yaşandı. Şeflerin de favorilerinden olan o isim Masterchef'e veda etti.

ŞAMPİYON İSİM ELENDİ

Masterchef'te yeni bir elime heyecanı daha yaşandı. Masterchef All Star sezonunda en iyiler yarışırken elemelerde bir hayli heyecanlı geçiyor. Eleme heyecanında yarışmacılar ilk olarak porçini mantarı ve keçi tereyağı ile yemek yaptı.

Barış Esra ve Eren ilk etaptan başarıyla geçti. Bu yarışmacılar bu hafta da kalmayı garantilerken Uğur Kıvanç Batuhan ve Tanya son dörde kalarak bir eleme daha oynadı.

Yarışmacılara 2. Eleme etabında Somer Şef'in perdeli pilavı verildi. Bu etapta Batuhan ve Kıvanç başarılı tabak çıkararak bir hafta daha kalmayı garantilerken 2018 şampiyonu Uğur Kardaş ve Tanya ise son ikiye kaldı.

Yemek yapıldığı sırada Tanya tabağında bir talihsizlik yaşadı. Ancak yarışmaya veda eden isim Uğur oldu. 2018 şampiyonu Uğur'un erkenden elenmesi izleyicilerde de büyük şaşkınlık yarattı.