Whatsapp’ta bir devir kapanıyor

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta bir dönem sona eriyor. WhatsApp bugün yeni özelliği duyurdu.

Whatsapp’ta bir devir kapanıyor

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşmayı uygulaması WhatsApp kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmak adına sık sık güncellemeler yapıyor. WhatsApp'tan yeni bir güncelleme daha geldi. Artık kullanıcılar bilinmeyen kullanıcıları sessize alma özelliğini tercih edebilecek. WhatsApp yeni güncellemesini az önce açıkladı.

WHATSAPP'A YENİ ÖZELLİK GELİYOR

WhatsApp'tan dönemlerde kullanıcılarının gizlilik ve güvenliğine yönelik yeni güncellemeler yapmaya devam ediyor. ullanıcıların iletişimlerini daha güvenli hale getirmeyi hedefleyen WhatsApp İki Yeni güncellemeyi duyurdu. WhatsApp'a gelecek olan iki özelliğin "Bilinmeyen Kullanıcıları Sessize Alma" ve "Gizlilik Ayarı Kontrolü" olduğu öğrenildi. WhatsApp'ın bu özellikleri sayesinde spam ve dolandırıcılık girişimleri dahil olmak üzere bilinmeyen kişilerden gelen aramalar otomatik olarak engellenecek. Böylece Whatsapp kullanıcılara daha fazla koruma sağlayacak.

YENİ ÖZELLİKLER SAYESİNDE WHATSAPP DAHA GÜVENLİ OLACAK

WhatsApp'a gelecek yeni özelliklerle ilgili detaylar paylaşıldı. Bilinmeyen kullanıcıları sessize alma özelliği sayesinde artık spam ve dolandırıcılık tehlikesi ortadan kalkacak. Kullanıcılar bu özellik sayesinde bilinmeyen numaraları filtreleme şansına sahip olacak.

Yine güvenlik kontrolü ile de gizlilik konusunda önemli bir hassasiyet gösterecek olan WhatsApp, kullanıcıların daha güvenli bir iletişim ortamını deneyimlemelerini sağlayacak.