AÖF yaz okulu online mı olacak araştırmaları başladı! AÖF final sınavları bugün bitiyor

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi final sınavları devam ediyor. Online olarak 2 oturum şeklinde düzenlenen sınavların ikinci oturumunun son sınavı bugün. Final sınavlarının son gününde yaz okulu araştırılmaya başlandı.

AÖF yaz okulu online mı olacak araştırmaları başladı! AÖF final sınavları bugün bitiyor

AÖF öğrencilerinin sınav maratonu devam ediyor. AÖF Bahar Dönemi ara sınavlarının ardından gözler final sınavlarına çevrilmişti. Ara sınavlar gibi final sınavlarının da online olarak yapılmasına karar verilmişti. 3-4 Haziran 2023 ve 10-11 Haziran 2023 tarihleri arasında uygulanacak olan AÖF Bahar Dönemi final sınavlarının bugün son günü. AÖF öğrencileri bugün son final sınavına katılacak. Öğrenciler AÖF yaz okulunu araştırmaya başladı. Peki, AÖF yaz okulu online mı olacak? AÖF yaz okulu ne zaman 2023? AÖF yaz okulu sınavı yüz yüze mi? İşte tüm merak edilenler…

AÖF FİNAL SINAVLARI BUGÜN TAMAMLANIYOR

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi final sınavlarının sonuncusu bugün yapılıyor. Online olarak gerçekleştirilen final sınavları bugün tamamlanıyor. AÖF öğrencileri ise final sınavlarının son gününde büyük bir merakla yaz okulu sınavını araştırıyor. Bilindiği gibi AÖF final sınavları, ara sınavlar gibi online olarak yapılıyor.

aof-yaz-okulu-online-mi-olacak-arastirmalari-basladi-aof-final-sinavlari-bugun-bitiyor.jpg

AÖF YAZ OKULU NE ZAMAN2023?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu 3 Temmuz-19 Ağustos 2023 tarihleri arasında olacak. AÖF yaz okulu tarihi gibi yaz okulu sınavı da araştırılıyor. AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, hangi gün, AÖF yaz okulu sınavı online mı, yüz yüze mi olacak sorularına yanıt aranıyor.

aof-yaz-okulu-online-mi-olacak-arastirmalari-basladi-aof-final-sinavlari-bugun-bitiyor.jpeg

AÖF YAZ OKULU SINAVI ONLINE MI 2023?

AÖF öğrencilerinin araştırdığı konuların başında yer alan yaz okulu sınavı ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Özellikle AÖF yaz okulu sınavının online mı, yüz yüze mi yapılacağı merak ediliyor. AÖF yaz okulu sınavının online mı yoksa yüz yüze mi yapılacağına dair henüz herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Ancak AÖF yaz okulu sınavlarının da ara sınavlar ve final sınavları gibi online olarak yapılması bekleniyor. Konuyla ilgili resmi bir açıklama geldiğinde detayları sizlere aktaracağız…