Dikkat kayıt ekranı bu akşam kapanıyor! AÖF yaz okulu kayıtları için son gün

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin yakından takip ettiği yaz okulu kayıt tarihleri ve yaz okulu sınavlarıyla ilgili araştırmalar devam ediyor. AÖF yaz okulu başvuruları ve kayıt ücretleri merak ediliyor.

Dikkat kayıt ekranı bu akşam kapanıyor! AÖF yaz okulu kayıtları için son gün

AÖF Bahar Dönemi ara sınav ve final sınavlarının ardından gözler yaz okuluna çevrildi. AÖF Yaz okulu ile ilgili en çok merak edilen ise yaz okulu sınavı online mı yoksa yüz yüze mi olacak sorusu. Bu soruya yanıt aranmaya devam edilirken yaz okulu kayıt işlemleri ve son kayıt tarihi de araştırılıyor. Peki, 2023 AÖF yaz okulu kayıtları bitti mi? AÖF yaz okulu son kayıt tarihi ne zaman? AÖF yaz okulu sınavı ne zaman 2023? AÖF yaz okulu sınavı online mı? AÖF yaz okulu sınavı yüz yüze mi? İşte merak edilen tüm detaylar…

2023 AÖF YAZ OKULU SON KAYIT TARİHİ

2023 AÖF Yaz Okulu kayıt takvimi belli oldu. AÖF Bahar Dönemi ara sınav ve final sınavlarının tamamlanması ve sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler yaz okulu takvimine çevrildi. AÖF öğrencileri yaz okulu kayıt tarihi, yaz okulu kayıt ücretleri ve yaz okulu sınavı ile ilgili araştırmalarını sürdürürken yaz okulu son kayıt tarihi de merak ediliyor. Yaz okulu kayıt işlemleri ders seçimi ve kayıt bedelinin ödenmesiyle gerçekleşecek. 2023 AÖF yaz okulu kayıtları 3 Temmuz 2023 tarihinde başladı. Son kayıt tarihi ise 7 Temmuz. Yaz okulu kayıt işlemleri 7 Temmuz 2023 Cuma saat 22.00’de sona erecek.

YAZ OKULU 6 HAFTA SÜRECEK

Öğrenciler ders seçimi yapmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve yaz okulu kayı gerçekleşemeyecek. Öğrencilerin yaz okulu kayıtlarında en fazla 5 ders seçme hakkı bulunmaktadır. 2023 AÖF yaz okulu 10 Temmuz tarihinde başlayacak ve 6 hafta sürecek. Yaz okulu, 19 Ağustos tarihinde sona erecek. 6 hafta sürecek olan eğitimin ardından öğrenciler yaz okulu sınavına katılım sağlayacak.

dikkat-kayit-ekrani-bu-aksam-kapaniyor-aof-yaz-okulu-kayitlari-icin-son-gun.jpeg

2023 AÖF YAZ OKULU SINAV TARİHİ

AÖF yaz okulu 10 Temmuz 2023 tarihinde başlayacak ve 19 Ağustos 2023 tarihinde sona erecek. Belirlenen takvime göre AÖF yaz okulu sınavı 19 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleşecek.

YAZ OKULU SINAVI ONLINE Mİ?

AÖF öğrencilerinin en çok araştırdığı konuların başında yaz okulu sınavlarının online mi yoksa yüz yüze mi gerçekleştirileceği geliyor. 2023 AÖF yaz okulu sınavları online mi yoksa yüz yüze mi yapılacak henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Resmi açıklama geldiğinde detayları sizlerle paylaşacağız…