Banu Parlak'ın iş yerine silahlı saldırı düzenlendi

"Beni vurdurtmaya çalıştılar. Başıma bir şey gelirse sorumlusu Dilan Polat ve Engin Polat'tır'' ifadelerini kullanan Banu Parlak'ın Başakşehir'de bulunan güzellik merkezine silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Banu Parlak'ın iş yerine silahlı saldırı düzenlendi

Gece 02.00 ve 05.00 sıralarında iki ayrı saldırı düzenlenen iş yerine 5 kurşun isabet etti. Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tetikçi tutarak kendini vurdurtmak istediğini öne süren Banu Parlak'ın Başakşehir'de bulunan güzellik merkezine silahlı saldırı yapıldı. 2 şüpheli şahısın silahla ateş ettiği güzellik merkezinde maddi hasar meydana geldi.

banu-parlakin-is-yerine-silahli-saldiri-duzenlendi.jpg

GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı konumunda bulunan güzellik merkezine gelen motosikletli 2 şüpheli şahıs, iş yerine silahla ateş açtı. İş yerinin camına 5 kurşun isabet eden güzellik merkezinde maddi hasar meydana geldi. Firma sahibi Banu Parlak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, iş yerine saat 02.00 ve 05.00 olmak üzere iki ayrı silahlı saldırı düzenlendiğini belirterek, olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Emniyet ekipleri olay yerinde inceleme gerçekleştirdi, olayla ilgili hızla soruşturma başlatıldı.

banu-parlakin-is-yerine-silahli-saldiri-duzenlendi-001.jpg

BANU PARLAK KİMDİR?

1987 senesinde dünyaya gelen Banu Parlak aslen Kastamonuludur. Sosyal medya uygulaması Instagram’da araba içinde yaptığı şarkılı paylaşımlarla ün kazanan parlak ardından “Narin Yarim “single çalışmasıyla müzik kariyerine adım atmıştır. 2017 yılında aslen Rizeli olan Okan Öztürk ile dünyaevine girmiştir. Okan Öztürk ile evlenen fakat evliliğini olaylı bir şekilde noktalayan Banu Parlak, bir kız çocuğu annesidir.

banu-parlakin-is-yerine-silahli-saldiri-duzenlendi-002.jpg