Dünyaca ünlü şarkıcı Otilia, Türk iş adamıyla evlendi

Dünyaca ünlü Romanyalı şarkıcı Otilia, bir süredir aşk yaşadığı Türk iş insanı Bekir Ali Karakaş ile sessiz sedasız nikah masasına oturdu.

Dünyaca ünlü şarkıcı Otilia, Türk iş adamıyla evlendi

Dünyaca ünlü şarkıcı Otilia, geçtiğimiz gün Türkiye'ye gelerek Antalya'da sahneye çıktı. Merve Boluğur'un eski eşi DJ Mert Aydın ile beraber sahne alan Otilia, bir süredir gözlerden uzak ilişki yaşadığı Türk iş insanı Bekir Ali Karakaş ile dünyaevine girdi.

dunyaca-unlu-sarkici-otilia-turk-is-adamiyla-evlendi.jpg

EVLENDİKTEN SONRA İLK KONSERİM

Yoğun bir ilginin yaşandığı konserde Otilia'ya DJ Mert Aydın eşlik ederken yerli ve yabancı turistler unutulmaz bir yaz akşamı yaşafdılar. Türkiye'nin ikinci vatanı olduğunu her an dile getiren Otilia, sahnede bir müjdeyi sevenleriyle paylaştı. Şarkıcı, kendisini izlemeye gelen erkek arkadaşı Bekir Ali Karakaş ile evlendiğini dile getirerek "Evlendikten sonra eşim ilk konserimde beni yalnız bırakmadı. Kendisine ve Mert Aydın'a teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. İlişkisin gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Otilia, 13 Ağustos'ta sosyal medya hesabından bir erkeğin elini tuttuğu yüzüklü fotoğrafı paylaşarak "Hiç bu kadar emin olmamıştım" notunu yazmıştı. Şarkıcının bu paylaşımda evlilik teklifi aldığı da konuşulmuştu.

dunyaca-unlu-sarkici-otilia-turk-is-adamiyla-evlendi-001.jpg

OTİLİA KİMDİR?

Otilia Bruma bilinen adıyla Otilia, 13 Haziran 1992 yılında Romanya'nın Suceava kentinde hayata gözlerini açmıştır. Çocuk yaşta müzikle ilgilenmeye başlamıştır. Onun müziğe olan ilgisini ilk müzik öğretmeni keşfetmiştir. Romanya Ulusal Kolej'de eğitim almıştır. Yerel televizyonlarda çalıştıktan sonra şarkılarını 17 yaşında seslendirmeye başlamıştır. İlk sahne adı Biju ancak Amerika'da aynı isimde bir şarkıcı olduğu öğrenilince 2013 yılında Otilia olarak değiştirmiştir. 2012 yılında All The Stars şarkısı ve klibiyle gündeme gelmiştir. Daha sonra 2013 Haziran ayında French Kiss adlı şarkısı yayınlamıştır. Ardından, 2013 Kasım ayında Russian Dream ile On Fire şarkıları yayınlamıştır. Otilia daha sonra JHaps Records ile çalışmaya başlamıştır. Tüm dünya listelerinde hit olan şarkısı Bilionera, 20 Şubat 2014'te yayınlanmıştır.