Konuşanlar programında koltuk altını yalarım diyen adam şaşkınlık yarattı

Hasan Can Kaya'nın programı Konuşanlar her hafta yeni bölümleri ile izleyicisiyle buluşuyor.

Konuşanlar programında koltuk altını yalarım diyen adam şaşkınlık yarattı

Programın 115. bölüm fragmanına "10 milyon dolar verseler iğrençlik konusunda ne kadar ileri gidersin?" sorusuna bir konuğun verdiği cevap programa adeta damga vurdu. Hasan Can Kaya ise büyük şaşkınlık yaşadı. Hasan Can Kaya’nın sunumu ile izleyici karşısına çıkan Konuşanlar her hafta Exxen’de yayınlanmaya devam ediyor. Konuşanlar'ın 115. bölüm tanıtımı yine sosyal medyada viral oldu. Hasan Can Kaya’nın sorusuna bir konuğun verdiği yanıt gündem yarattı.

konusanlar-programinda-koltuk-altini-yalarim-diyen-adam-saskinlik-yaratti-001.jpg

FAKİRLİKTEN VAZGEÇMEM

"10 milyon dolar verseler iğrençlik konusunda ne kadar ileri gidersin?" Şeklinde soru soran Hasan Can’a bir konuk "Abi koltuk altını yalarım ya" cevabını verince tüm salonda kahkaha sesleri arşa çıktı. Konuk kişi daha sonra "10 milyon dolara ben neler neler yaparım da..." Şeklinde konuştu. Salih isimli kişi "Sorun yaşayacağını bildiğin halde yine de ne yapmaktan vazgeçmezsin?" sorusuna ise "Fakirlikten vazgeçmem. Çünkü en samimi olduğum an o an" cevabını verdi. Hasan Can "Daha demin 10 milyon dolar için koltuk altı yalıyordun" şeklinde konuşunca tüm salonda kahkaha tufanı koptu.

konusanlar-programinda-koltuk-altini-yalarim-diyen-adam-saskinlik-yaratti-002.jpg

HASAN CAN KAYA KİMDİR?

16 Aralık 1989 doğumlu olan Hasan Can Kaya İstanbul Güngören’de dünyaya gelmiştir. Aslen Malatayalı olan Hasan Can Kaya, uzun seneler komedi programlarında yazarlık yaparken kendi hazırladığı formatları da farklı platformlarda sergilemeye başlamıştır.