Yargı Dizisinin Yıldızı Kaan Urgancıoğlu Dizideki En Zor Anını Anlattı

Kanal D'nin fenomen dizisi "Yargı"da duygusal anlar yaşayan Kaan Urgancıoğlu, partneri Pınar Deniz ve Uğur Aslan ile birlikte hüngür hüngür ağladıkları sahneyi anlattı.

Yargı Dizisinin Yıldızı Kaan Urgancıoğlu Dizideki En Zor Anını Anlattı

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi "Yargı", başarılı oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu, Magazin D'ye verdiği röportajda, çekimler sırasında yaşadıkları unutulmaz bir anı paylaştı.

ARABADA OTURUP AĞLADIK

Urgancıoğlu, "Yargı" dizisinde çektikleri bir sahnenin kendisini ve set ekibini derinden etkilediğini belirtti. Oyuncu, Defne karakterinin kaybolduğu sahnenin çekimi sırasında, partneri Pınar Deniz ve rol arkadaşı Uğur Aslan ile yaşadıkları duygusal anı anlattı. Sahne bittikten sonra bir arabanın içinde oturup hüngür hüngür ağladıklarını itiraf etti.

"Defne'nin kaybolduğu bir sahne vardı. Sahne bizi çok etkiledi. Kaydı kestikten sonra Pınar ve Uğur ile birlikte arabaya oturduk, ağlamaya başladık," diyen Urgancıoğlu, dizide işlenen duygusal temaların sadece izleyicileri değil, oyuncuları da derinden etkilediğini gözler önüne serdi.