KYK burs kredi başvuruları başladı! 2023-2024 burs kredi başvuru ekranı açıldı

Üniversite öğrencilerinin beklediği haber az önce geldi ve 2023-2024 KYK burs ve kredi başvuruları başladı. Başvurular gençler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyordu. Açıklama Gençlik ve Spor Bakanı’ndan geldi.

KYK burs kredi başvuruları başladı! 2023-2024 burs kredi başvuru ekranı açıldı

Üniversite öğrencilerinin bir süredir heyecanla beklediği KYK burs ve kredi başvuruları bugün başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla KYK burs ve kredi başvuru sürecinin başladığını duyurdu. E-Devlet üzerinden yapılacak olan başvuru işlemleri ve başvurularla ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, e-Devlet KYK burs ve kredi başvurusu nasıl yapılır? 2023-2024 KYK kredi ve burs başvurusu ne zaman son? Kredi ve burs başvurusunda son başvuru tarihi belli mi? İşte tüm detaylar…

BURS VE KREDİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Üniversiteli gençlerin bir süredir beklediği güzel haber Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın yaptığı açıklama ile geldi. 2023-2024 KYK kredi ve burs başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanı’nın sosyal medya üzerinden yaptığı duyuru ile KYK kredi ve burs başvuruları başladı. 12 Ekim 2023 Perşembe (bugün) başlayan burs ve kredi başvurularında son tarih 19 Ekim 2023 Perşembe olarak açıklandı.

SON BAŞVURU TARİHİ 19 EKİM

Üniversite öğrencilerinin başvuruda bulunabildiği KYK kredi ve burs başvuruları bugün itibarıyla başladı. Kredi ve burs başvurusu yapmak isteyen üniversite öğrencileri başvurularını bugünden itibaren 19 Ekim 2023 Perşembe gününe kadar yapabilecekler. Kredi ve burs başvuruları 19 Ekim 2023 Perşembe günü saat 23.59’da sona erecek.

kyk-burs-kredi-basvurulari-basladi-2023-2024-burs-kredi-basvuru-ekrani-acildi.jpg

BAKAN DUYURDU

Resmi sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan ve başvuruların başladığını duyuran Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, ‘Sevgili gençler, GSB burs ve öğrenim kredisi başvuruları başladı! Başvurularınızı e-Devlet sistemi üzerinden, 19 Ekim 2023 Perşembe günü saat 23.59’a kadar yapabilirsiniz. Eğitim yolculuğunuzda daima yanınızdayız.’ notunu ekledi.

KYK KREDİ VE BURS BAŞVURU EKRANI

Üniversite öğrencilerinin KYK kredi ve burs başvurusu için işlemler e-Devlet sistemi üzerinden yapılmaktadır. Başvuruda bulunacak adaylar, https://www.turkiye.gov.tr/kyk-krediburs-basvurusu ekranından gerçekleştirebilirler.