Gülşen sahne kıyafetiyle yine olay oldu

Sahne kıyafetleriyle sık sık konuşulmaya devam eden şarkıcı Gülşen, bu sefer de iç çamaşırı detayları olan bir pantolon giymeyi tercih etti.

Gülşen sahne kıyafetiyle yine olay oldu

İlk bakışta kafa karıştıran Gülşen'in tarzı beğenilmedi. Yoğun bir konser temposu bulunan başarılı şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz akşam da sahne aldı. Pembe saçlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Gülşen, iç çamaşır detaylı pantolonuyla görenlerde şaşkınlık yarattı.

gulsen-sahne-kiyafetiyle-yine-olay-oldu.jpg

“PANTOLONUNU ÇEKMEYİ UNUTMUŞSUN”

Gülşen, üst tarafı iç çamaşıra benzeyen alt tarafı ise bol kesim olan özel tasarım siyah bir pantolon giymeyi tercih etti. Şarkıcının pantolon dekoltesinden görülebilen kalçasındaki çilek dövmesi ise seyircilerin dikkatinden kaçmadı. Gülşen, tasarım pantolonun üzerine de beyaz salaş bir gömlek kombinledi. Şarkıcının tarzı bu sefer sevenleri tarafından hiç beğenilmedi. Gülşen'in kıyafetine anlam veremeyen sosyal medya kullanıcıları "Pantolonu çekmeyi unutmuş gibi" şeklinde yorumlar yaptı.

gulsen-sahne-kiyafetiyle-yine-olay-oldu-001.jpg

GÜLŞEN HAKKINDA

Gülşen Bayraktar Çolakoğlu ya da bilinen adıyla Gülşen, 29 Mayıs 1976 senesinde dünyaya gelmiştir. Türk şarkıcı ve şarkı sözü yazarıdır. Gülşen Bayraktar, 29 Mayıs 1976'da Fatih, İstanbul Çapa'da Ordulu bir ailenin üçüncü ve son çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Şehremini Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Türk Müziği Nazariyatı bölümüne başlamıştır. Üniversite eğitimiyle eş zamanlı olarak İstanbul'daki çeşitli gece kulübü ve barlarda sahne almıştır ancak hem okulu hem işi bir arada yürütemeyerek birinci yılından sonra okulu bırakmıştır.