Leonardo DiCaprio'nun Titanic filminde giydiği kıyafet satışa çıkarıldı

Leonardo DiCaprio'nun Titanic filminde giydiği kostüm, müzayedede satışa sunuluyor.

Leonardo DiCaprio'nun Titanic filminde giydiği kıyafet satışa çıkarıldı

Keten pantolonlar, beyaz yakasız gömlek ve kül rengi yelekten oluşan kıyafetin 6,6 milyon TL'ye satılması planlanıyor. Leonardo DiCaprio'nun Titanic'teki kostümü müzayedede açık artırma ile satışa sunulacak. Kostümün 240 bin dolara yani 6,6 milyon TL'ye satılması planlanıyor.

leonardo-dicaprionun-titanic-filminde-giydigi-kiyafet-satisa-cikarildi.jpg

240 BİN DOLARA SATILMASI PLANLANIYOR

48 yaşındaki yakışıklı oyuncunun kostümü; keten pantolonlarla askıları, beyaz bir yakasız gömlek ve bir kül rengi yelekten oluşuyor. Oyuncunun giydiği yeleğin içinde terzi Dominic Gherardi'nin adını taşıyan ve Bay Leonardo DiCaprio yazan bir etiket yer alıyor. Kostümü satan Propstore, bu giysinin 120 bin dolar ile 240 bin dolar arasında bir fiyatla satılmasını temenni ediyor. Tekliflerin 9 Kasım'da başlaması ve 12 Kasım'da Londra'da sona ermesi düşünülüyor. James Cameron'ın yazıp yönettiği Titanic, kendi jenerasyonunun Barbie'si olarak adlandırılıyor. Film, gişede 15 hafta boyunca bir numarada kalmıştı. Bunun büyük bir kısmı, hayranların üç saatlik dramı tekrar tekrar izlemeye dönmesinden kaynaklanıyordu. Gişe rekoru sona erdirdiğinde, Titanic 1.8 milyar dolar kazanmıştı bile.

leonardo-dicaprionun-titanic-filminde-giydigi-kiyafet-satisa-cikarildi-001.jpg

FORREST GUMP’IN AYAKKABILARIDA BULUNUYOR

Film, 25. yıldönümünü kutlamak için Şubat ayında tiyatrolara geri dönüş dahil olmak üzere yeniden yayınlarla 400 milyon daha dolar elde etti. 1997 filmi, En İyi Film ve En İyi Yönetmen dahil olmak üzere 11 Oscar kkazanmayı hak etti. Kate Winslet, mirasçı Rose Dewitt Bukater rolündeki performansıyla ikinci Akademi Ödülü adaylığına hak kazanmıştı. Müzayedede ilgi çeken diğer ürünler arasında Tom Hanks'in Forrest Gump'ta ödül kazandığı koşu ayakkabıları ve Indiana Jones ve Kader Tapınağı'ndan bir boğa kamçısı yer alıyor. Yıldız Savaşları: Yeni Bir Umut'tan aydınlatılan bir C-3PO başı da 600,000 ila 1.2 milyon dolar arasında bir fiyatla satılması planlanıyor.