İkinci el otomobil alacaklar DİKKAT! İşte 250 bin TL'ye alabileceğiniz araçlar

Araç sahibi olmayı isteyenler dikkat. Otomobil piyasasında fiyatlar her geçen gün yükseliyor. İşte 250.000 TL'ye bulabileceğimiz ikinci el araçlar…

İkinci el otomobil alacaklar DİKKAT! İşte 250 bin TL'ye alabileceğiniz araçlar

Araç fiyatları Türkiye yeni gündeminden düşüyor. Son iki yıldır faiz düzeyde artan otomobil fiyatlarında hareketlilik devam ederken piyasada ikinci el araç bulmakta her geçen gün zorlaşıyor. Serbest piyasada araç fiyatları resmen rekor üstüne rekor kırıyor. Özellikle 250 bin TL altı araba bulmak mümkün değil. Sadece birkaç model 250 bin TL'ye satılıyor. Yakında 250.000 TL'ye de araba bulunamayacak. İşte 250.000 TL olan ikinci el araçlar…

Türkiye'de koronavirüs pandemisi sonrası başlayan çip krizi ile birlikte Otomotiv piyasasında fiyatlar oldukça değişken bir hale geldi. Neredeyse her geçen gün serbest piyasada araba fiyatları artarken düşük fiyata otomobil bulmakta imkansız. Son dönemlerde 250.000 TL altı araba da kalmadı. Şu anda 250.000'ye satılan sadece birkaç model araç bulunuyor. Peki 250.000 olan araç modelleri hangileri?

250 BİN TL ALTI ARAÇ KALMADI

Son dönemlerde otomobil piyasası son derece hareketli günler yaşıyor. Koronavirüs pandemisi ile birlikte başlayan fiyat artışı vatandaşı vururken sıfır araba bulmak imkansız hale geldi. Bu nedenle vatandaşlar da ikinci el arabalara yönelmiş durumda. Fakat ikinci el araba piyasasında da fiyatlar resmen uçtu gitti. Öyle ki artık ikinci el piyasasında bile 250 bin TL altı otomobil bulmak imkansız hale geldi. 250.000 TL'ye ise sadece birkaç model araba kaldı.

250 BİN TL'YE ALABİLECEĞİNİZ İKİNCİ EL ARABA MODELLERİ

Araba fiyatları dünden yine artmaya devam ederken araç sahibi olmak isteyen vatandaşların 250.000 TL'ye alabileceği birkaç model araba kaldı. O modellerde belli oldu.

Volkswagen Polo: Bütçesi 250.000 olanların alabileceği en iyi model araçlardan biri Volkswagen Polo olarak öne çıkıyor. Hem görünümünün güzel olması hem de modifiye için uygun olması araç piyasasında bu modeli en çok tercih edilen araçlardan biri yapıyor.

Fiat Palio: Araba almak için bütçesi kısıtlı olanların tercih ettiği diğer bir model ise son dönemlerde Fiat Palio oldu. Hem sağlam hem de sorun çıkarmayan bir araç modeli olması nedeniyle araba almayı düşünen vatandaşlar bu modeli çok yoğun bir şekilde tercih ediyor.

TOYOTA COROLLA: 250.000 TL'ye araba almak isteyenler için iyi bir model Toyota Corolla. 1994 modeli bu fiyatlara satılan araç Konfor ve hız bakımından da oldukça iyi nokta Japon teknolojisi ile üretilen Toyota Corolla modeli son dönemlerde ikinci el araç piyasasında yoğun ilgi görüyor.

PEUGEOT 308: Yüksek Konfor arayan ve düşük bütçesi olanlar için en iyi modellerden biri de Peugeot 308 oldu. Tasarımının da şık olması nedeniyle ikinci el otomobil piyasasında çok tercih edilen Peugeot 308, Hatchback bir otomobil olmasına rağmen iç hacminin genişliği ile tanınıyor.