Bu skandala dur deyin! Sosyal medya kullanıcısı Kahramanmaraş depremine twerk yaparak sevindi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen şiddetli depremler Türkiye'nin yüreğini yakarken sosyal medyadaki bazı paylaşımlar ise sinirleri altüst etti. Bir sosyal medya kullanıcısı depreme twerk yaparak sevindi.

Bu skandala dur deyin! Sosyal medya kullanıcısı Kahramanmaraş depremine twerk yaparak sevindi

Merkez üstü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.5 şiddetindeki 2 büyük deprem Türkiye'yi adeta yasa boğdu. Türkiye büyük bir cenaze evine dönüşürken hala enkaz altında bulunan vatandaşları çıkartmak için çalışmalar sürüyor. Bir yandan da sosyal medyada tepki çeken görüntüler ortaya çıkıyor. Tiktok'ta canlı yayın açtığı öğrenilen bir kişi Kahramanmaraş depremine twerk yaparak sevindi. O sırada “Rabbim o kadar da güzel vuruyorsun. Yıktın mı yıkıyorsun” ifadelerini kullanan şahsa tepki yağdı.

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 10 ilde büyük yıkıma sebep olan depremin yankıları devam ediyor. Çok sayıda can kaybına sebep olan depremde hala enkaz altında bulunan binlerce kişi var. Türkiye yasa boğulurken bir yandan da sosyal medyada Gündem yaratan görüntüler ortaya çıkıyor. Bir sosyal medya kullanıcısı açtığı canlı yayında Kahramanmaraş'taki depreme sevindi. İsmi açıklanmayan kişinin görüntülerde depremden dolayı duyduğu mutluluğu twerk yaparak kutladığı görüldü. O görüntülere sosyal medya kullanıcıları tepki yağdırdı.

SKANDAL GÖRÜNTÜLERE ŞİKAYET YAĞDI

Kahramanmaraş'taki depremin acısı Türkiye'nin yüreğini yakarken sosyal medyada paylaşılan bazı görüntüler ise tepki çekti. Bir sosyal medya kullanıcısı açtığı canlı yayına twerk dans yaparak başlarken ardından da kamera karşısına geçerek depreme sevindiğini söyledi. Depremde yaşanan can kayıplarına sevindiğini belirten sosyal medya kullanıcısı, “Ay muhteşem! Çok seviniyorum. Kahramanmaraş yıkıldı, Adana yıkıldı, Antep yıkıldı. Milyon kişi öldü. Belki burada yayın açanlarda gebermiştir. Rabbim tokadını güzel vuruyorsun. Yıktın mı yıkıyorsun yani. Öpüyorum. Allah senden razı olsun” ifadelerini kullandı.

depreme-sev-2.jpg

O görüntüler kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda sosyal medya kullanıcısı video sahibi hakkında şikayette bulundu.