AÖF yaz okulu online mı sorusu gündemde! AÖF yaz okulu kayıt tarihleri

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri, ara sınav ve final sınavlarının ardından yaz okulu ile ilgili araştırmalara başladı. AÖF yaz okulu kayıt dönemi ve sınav tarihleri ile ilgili araştırmalar devam ediyor.

AÖF yaz okulu online mı sorusu gündemde! AÖF yaz okulu kayıt tarihleri

AÖF öğrencilerinin yaz okulu kayıt tarihleri belli oldu. AÖF Bahar Dönemi ara sınav ve final sınavları tamamlandı. Sınavlar online olarak gerçekleştirilirken bu sınavların ardından yaz okulu kayıtları ve sınav tarihi araştırılmaya başlandı. Ayrıca öğrenciler AÖF yaz okulu online mı olacak sorusuna da yanıt arıyor. Peki, 2023 AÖF yaz okulu kayıtları ne zaman başlıyor? AÖF yaz okulu kayıt tarihleri belli oldu mu? AÖF yaz okulu kayıt ücreti ne kadar 2023? AÖF yaz okulu sınavları online mı yüz yüze mi? İşte tüm merak edilenler…

AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAVLARI TAMAMLANDI

AÖF öğrencileri, yaz okulu kayıtları ve yaz okulu sınav tarihlerini araştırıyor. AÖF Bahar Dönemi ara sınavları ve final sınavları tamamlandı. Online olarak gerçekleştirilen sınavların sonuçlarının da açıklanmasının ardından gözler yaz okulu kayıtlarına çevrildi. AÖF yaz okulu kayıt dönemi ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. AÖF öğrencilerinin yakından takip ettiği yaz okulu kayıt tarihleri belli oldu.

AÖF YAZ OKULU KAYIT TARİHLERİ 2023

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu kayıt takvimi açıklandı. AÖF yaz okulu kayıtlarının alınacağı tarihler belli oldu. AÖF yaz okulu kayıtları 3-7 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılacak. AÖF yaz okulu ise 10 Temmuz 2023 tarihinde başlayacak. 6 hafta devam edecek olan yaz okulunun sonunda öğrenciler sınava girecek.

aof-yaz-okulu-online-mi-sorusu-gundemde-aof-yaz-okulu-kayit-tarihleri.jpeg

AÖF YAZ OKULU KAYIT ÜCRETLERİ 2023

AÖF öğrencilerinin en çok araştırdığı konular arasında yaz okulu kayıt ücreti geliyor. Yaz okuluna kayıt yaptıracak olan öğrenciler kayıt ücretlerini araştırıyor. Bu kapsamda AÖF yaz okulunda 1 ders alan öğrenci toplam 375 TL ödeyecek. Yaz okulunda 2 ders alan öğrenci toplam 450 TL, 3 ders alan öğrenci toplam 525 TL, 4 ders alan öğrenci toplam 600 TL ve 5 ders alan öğrenci ise toplam 675 TL kayıt ücreti ödeyecek.

aof-yaz-okulu-online-mi-sorusu-gundemde-aof-yaz-okulu-kayit-tarihleri.jpg

AÖF YAZ OKULU SINAVLARI ONLINE Mİ, YÜZ YÜZE Mİ 2023?

AÖF yaz okulu kayıt tarihleri kadar yaz okulu sınavlarının akıbeti de merak ediliyor. Bahar dönemi sınavlarının online olarak gerçekleştirilmesinin ardından gözler yaz okulu sınavlarına çevrildi. AÖF öğrencileri, yaz okulu sınavlarının online mi yoksa yüz yüze mi olacağını araştırıyor. Yaz okulu sınavlarının online mı yoksa yüz yüze mi gerçekleştirileceği henüz bilinmiyor. Konu henüz netlik kazanmadı. AÖF yaz okulu sınav uygulaması ile ilgili resmi bir bilgilendirme geldiğinde detayları sizlerle paylaşacağız.