Öğrencilere VGM'den10.000 TL burs müjdesi! Her ay hesaplara yatacak

Üniversite öğrencilerine büyük müjde geldi. okulların açılmasına Kısa bir süre kala öğrencilere 10.000 TL burs verileceği duyuruldu. Her ay ödeme hesaplara geçecek.

Öğrencilere VGM'den10.000 TL burs müjdesi! Her ay hesaplara yatacak

Öğrencilere VGM'den10.000 TL burs müjdesi! Her ay hesaplara yatacak... Milyonlarca üniversite öğrencisinin yüzünü güldürecek duyuru VGM'den geldi. Öğrencilere tam 10.000 TL'lik burs ödemesi yapılacak. Okulların açılmasına doğru geri sayım devam ederken Vakıflar Genel Müdürlüğü bir son dakika açıklaması yaptı. 8 ay boyunca üniversite öğrencilerinin hesabına 10.000 TL borç ödemesi geçecek. Yüksek Öğrenim gören öğrenciler bu maddi destekten yararlanabilecek. Başvurular başladı 30 Ağustos 2023 tarihine kadar süresi var. Geç kalmadan başvurunuzu tamamlayın burs imkanını kaçırmayın.

Üniversitelerde tercih dönemi adım adım yaklaşıyor. Ancak son yıllarda alım gücünün düşmesi ile birlikte eğitim masrafları da bir hayli artmış durumda. Bu sebeple birçok öğrenci ve aile maddi destek için burs araştırması yapmaya başladı. KYK tarafından sağlanan kredi ve burs imkanlarının yanı sıra birçok kurum ve kuruluşta üniversite öğrencilerine burs desteği veriyor. Onlardan biri de Vakıflar Genel Müdürlüğü oldu. 2023-2024 eğitim öğretim yılı için Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden öğrencilere rekor bursu müjdesi geldi. VGM tam 10.000 TL eğitim bursu verecek. Üniversite öğrencileri için önemli olacak bu destek için başvurular başladı. Vakıflar Genel Müdürlüğü yeni burs desteği için son dakika açıklaması yaptı. Öğrenciler dikkat kaçırmadan başvurunuzu yapın.

vgm-burs-1.jpg

VGM'DEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE 10.000 TL BURS

Üniversitede eğitim gören öğrencilere Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 8 ay süre boyunca burs verilecek. 2023-2024 eğitim öğretim yılı için Vakıflar Genel Müdürlüğü burs miktarını güncelledi. Yapılan açıklamaya göre üniversite öğrencilerine verilecek ödeme miktarı tam 10.000 TL'ye yükseltildi. Yüksek öğretimde eğitim gören öğrenciler başvuru şartı ile bu burslardan faydalanma şansını elde edecek. Milyonlarca üniversite öğrencisi için Vakıflar Genel Müdürlüğünün bursu adeta bir ek gelir imkanı sağlayacak.

vgm-burs-2.jpg

AĞUSTOS AYININ SONUNA KADAR BAŞVURULAR SÜRÜYOR

Ayrıca Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün üniversite öğrencilerine sağladığı eğitim bursu tamamen karşılıksız olarak veriliyor. VGM burs konusunda özellikle ihtiyaç sahibi olan öğrencileri tercih ediyor. Üniversite öğrencileri 30 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuru yaparak Vakıf tarafından sunulan burs ödemesinden yararlanma fırsatını elde edecek.

Başvurular tamamen Online olarak Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Ayrıca bu buz KYK bursuna ek olarak verilecek. Yani KYK'DAN aylık burs alan öğrenciler de Vakıflar Genel Müdürlüğüne burs için başvuru yapabilecek. Son başvuru tarihini kaçırmayan öğrencilere yeni eğitim öğretim döneminde bağlanacak 10.000 TL'lik burs PTT aracılığıyla ya da banka hesapları üzerinden aktarılacak. Başvurunuzu yapın yeni eğitim dönemi öncesi ek burs imkanını kaçırmayın.