Kurt Efe Tatlıtuğ göz rengi ve saç rengi ile ilk kez bu kadar net görüntülendi

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer Tatlıtuğ’un oğlu Kurt Efe Tatlıtuğ, babasının kucağında hastane çıkışı görüntülendi. Aylar sonra ilk kez yüzü bu kadar net görüntülenen Kurt Efe Tatlıtuğ’un saç renginden göz rengine kadar karesi gündem oldu.

Kurt Efe Tatlıtuğ göz rengi ve saç rengi ile ilk kez bu kadar net görüntülendi

2016 yılında nikah masasına oturan Başak Dizer Tatlıtuğ ile Kıvanç Tatlıtuğ çiftinin Kurt Efe isminde bir erkek bebekleri dünyaya geldi. 2022 yılında anne ve baba olan ünlü çiftin Kurt Efe ismini verdikleri çocuklarının yüzü ilk kez bu kadar net görüntülendi. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan Kurt Efe’nin annesine mi yoksa babasına mı daha çok benzediği tartışılmaya başlandı.

YÜZÜ İLK KEZ BU KADAR NET GÖRÜNTÜLENDİ

Mutlu bir evlilikleri olan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer Tatlıtuğ çiftinin 15 Nisan 2022 tarihinde Kurt Efe ismini verdikleri bir erkek bebekleri dünyaya geldi. Dünyaya gelişiyle birlikte magazin gündeminde yer almaya başlayan Kurt Efe bebeğin yüzü çok merak ediliyordu. Ancak Tatlıtuğ çifti, çocuklarının yüzünü bir süre kameralardan uzak tutmayı tercih etti. Anne Başak Dizer Tatlıtuğ, sosyal medya hesabından oğlu ile paylaşımlar yapsa da oğlunun yüzünü gizlemeyi tercih ediyordu. Kurt Efe, aylar sonra ilk kez en net fotoğrafıyla sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

kurt-efe-tatlitug-goz-rengi-ve-sac-rengi-ile-ilk-kez-bu-kadar-net-goruntulendi.jpg

BABASININ KUCAĞINDAKİ FOTOĞRAFI GÜNDEM OLDU

2. Sayfa Official tarafından paylaşılan bir kare kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un oğlu Kurt Efe ile hastane çıkışı görüntülendiği anlar paylaşılırken Kurt Efe bebeğin yüzü de ilk kez bu kadar net görüldü. Göz renginden saç rengine kadar her detayı merak edilen Kurt Efe Tatlıtuğ, yüzünün en net olduğu karesiyle kısa sürede sosyal medyayı salladı. Fotoğrafı gören sosyal medya kullanıcıları ‘Kurt Efe annesine mi, babasına mı daha çok benziyor?’ tartışmalarına başladı.