31 Ağustos Balık Dolunayı geliyor! Boğa, Koç, İkizler ve Yengeç burcu olanlar bu uyarılar size

Balık Dolunayı geliyor. 31 Ağustos 2023 Perşembe günü saat 01.35’te Balık burcunda Dolunay gerçekleşecek. Balık burcunda 7 derecede bir Dolunay için sadece günler kaldı. Balık burcundaki Dolunay ile birlikte tüm burçlara etkisi de merak edildi.

31 Ağustos Balık Dolunayı geliyor! Boğa, Koç, İkizler ve Yengeç burcu olanlar bu uyarılar size

Perşembe günü Balık burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile ilgili tüm merak edilenler ve burçlara etkileri araştırılıyor. Boğa, Koç, İkizler, yengeç, Akrep, Aslan, Kova, Balık, Başak, Oğlak ve diğer tüm burçların Dolunaydan nasıl etkileneceği ve burçları neler beklediği merakla araştırılıyor. İşte Balık burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ve tüm burçlara etkileri ile ilgili gelen önemli yorumlar ve tüm merak edilenler…

KOÇ BURCU:

Koç ve yükselen koçlar, Balık burcunda gerçekleşecek Dolunay ile birlikte önemli aydınlanmalar yaşayabilir ve dostu düşmanı ayırt ederek aldanmalarla ilgili gözünüzdeki perdeyi kaldırabilirsiniz.

BOĞA BURCU:

Boğa ve yükselen boğalar, 31 Ağustos tarihinde saat 01.35’te balık burcunda gerçekleşecek olan 7 derecede bir dolunay ile birlikte sosyal çevrelerde seçicilik ilk tercihiniz olacak. Şimdiye kadar edindiğiniz tüm tecrübeler size bambaşka bir duruş kazandıracak.

İKİZLER BURCU:

İkizler ve yükselen ikizler, Balık Dolunayı size kariyerinizle ilgili sancılı dönemlerin sonunu getirecek. Artık kendiniz için çizmek istediğiniz yola daha faza odaklanacaksınız. Daha gerçekçi olma ve daha gerçekçi bakma sürecindesiniz.

YENGEÇ BURCU:

Yengeç ve yükselen yengeçler, balık burcunda gerçekleşecek Dolunay size hayatınızla ilgili yatırım yapma konusunda öncelik getirebilir. Eğitiminizi tamamlamak, çalışmalarınızı sonuçlandırmak ve bu doğrultuda bir yol haritası belirlemek ilk hedefiniz olabilir.

ASLAN BURCU:

Aslan ve yükselen aslanlar, ödemeleriniz ve borçlarınız gündemde. Balık Dolunayı ile birlikte ödeme ve borçlarınızla ilgili bazı sonuçlanmalar alabilirsiniz. Miras ve aileden gelecek destekler de gündeme gelebilir.

BAŞAK BURCU:

Başak ve yükselen başaklar, bu Doluya size insan ilişkilerinizle ilgili tecrübelerinizi sorgulatabilir. Bazı hayal kırıklıklarına hazır olun. Şifalanma sürecine giriyorsunuz. Bu şifalanma süreci ile birlikte hem duygusal, hem sosyal hem de ticari ilişkilerinizin akışında da değişiklik olabilir.

TERAZİ BURCU:

Terazi ve yükselen teraziler, balık burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile hem iş hem de gündelik hayatınızda iyi yönde gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. Sağlıklı beslenme ve uyku düzeninize daha fazla dikkat etmelisiniz.

AKREP BURCU:

Akrep ve yükselen akrepler, balık Dolunayı ile duygusal konularda daha fazla yanılgı ve aldanlamalar olabilir. Hayatınızda bir döngüyü bitirerek bir yenisini açmak isteyebilirsiniz. Evlilik, çocuk sahibi olmak, çocuklara ilgili konularda yatırım ve çalışmalar için iyi bir dönemdesiniz.

YAY BURCU:

Yay ve yükselen yaylar, bu Dolunay size ev düzeninizle ilgili konulara ağırlık verdirebilir. Alım-satım ve imza işlerinde kendinizi garantiye almaya ve dikkatli olmaya özen gösterin.

OĞLAK BURCU:

Oğlak ve yükselen oğlaklar, 31 Ağustos balık Dolunayı ile artık kazanım elde etmek için destekleniyorsunuz. Hayal gücü ve düşünce gerektiren işler ve bunları destekleyecek eğitimlerle ilgilenebilirsiniz.

KOVA BURCU:

Kova ve yükselen kovalar, balık Dolunayı ile ekonomik dengelerinizi yeniden düzene koyabilirsiniz. İyi bir iş imkanı oluşturmak için güzel bir dönemdesiniz. Parasal konularda daha dikkatli ve ne istediğinizden emin olmalısınız.

BALIK BURCU:

Balık ve yükselen balıklar, 31 Ağustos 2023 Perşembe günü burcunuzda gerçekleşecek 7 derecede bir Dolunay ile hayatınızın tüm alanlarına yenilikler gelebilir. Her şey netlik kazanabilir, soru işaretleri yok olabilir ve gerçekler konuşularak üzerindeki yük hafifleyebilir. Fiziksel değişiklikler ile birlikte hayatınızı da sadeleştirmek isteyebilirsiniz. Sizin için fazla olan her şeyden vazgeçmenin eşiğine gelebilirsiniz. Bu his sizin için çok önemli, ona sıkı sıkı tutunun. Hayatınızda operasyonlar, anlaşmalar ve görüşmeler söz konusu olduğunda ne yaptığınızdan emin olarak ilerlerseniz olası hayal kırıklıklarının da önüne geçebilirsiniz.