Altay Bayındır Galatasaray maçında oynayacak mı? Manchester United’a transfer olmuştu

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Hafta maçı kapsamında deplasmanda Manchester United ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan karşılaşma öncesinde merak edilen sorulara da yanıt aranıyor.

Altay Bayındır Galatasaray maçında oynayacak mı? Manchester United’a transfer olmuştu

Temsilcimiz Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçı bu akşam ekrana gelecek. Sarı kırmızılı ekip bu akşam saat 22.00’de deplasmanda Manchester United ile mücadele edecek. Merakla beklenen mücadele için nefesler tutulurken hem maç kadrosu hem de karşılaşmanın yayınlanacağı kanal gibi merak edilen detaylar hakkında araştırmalar sürüyor. Öte yandan kısa bir süre önce Fenerbahçe’den Manchester United’a transfer olan genç kaleci Altay Bayındır’ın bu akşam oynanacak olan Manchester United-Galatasaray maçında forma şansı bulup bulamayacağı da merak ediliyor. Manchester United’ın kalesini koruyacak isim merak ediliyor.

GALATASARAY KRİTİK DEPLASMAN MAÇINA ÇIKIYOR

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil eden Galatasaray, bu akşam kritik bir deplasman maçına çıkıyor. Deplasmanda Manchester United ile karşılaşmaya hazırlanan Galatasaray’ın maç kadrosu ve ilk 11’leri merakla bekleniyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un nasıl bir kadro ile sahada olacağı heyecanla bekleniyor.

GERİ SAYIM DEVAM EDİYOR

Manchester United-Galatasaray maçı bu akşam saat 22.00’de başlayacak. Kritik mücadele için geri sayım devam ediyor. Sarı kırmızılı taraftarlar başta olmak üzere tüm futbolseverler nefesini tuttu. Türk futbolseverler, Galatasaray’ın bu akşam deplasman mücadelesinden galibiyetle ayrılması istiyor.

altay-bayindir-galatasaray-macinda-oynayacak-mi-manchester-united-a-transfer-olmustu.jpg

ALTAY BAYINDIR KALEDE OLACAK MI?

Kısa bir süre önce Fenerbahçe’den Manchester United’a transfer olan genç kaleci Altay Bayındır’ın bu akşam ekrana gelecek olan Manchester United-Galatasaray maçının kadrosunda yer alıp almayacağı da merak edilen bir diğer konu. Bu akşam Manchester United’ın kalesinde Altay Bayındır mı olacak merak edilirken mücadele öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, ‘Altay yarın oynayacak mı göreceğiz. Lig kupasında Andre Onana’yı oynattık çünkü. Altay’ın İngiltere standartlarına adapte olması gerekiyor. Altay bir gelişim içerisinde. Antrenmanlarda çok iyi bir izlenim bıraktı. Bundan dolayı çok mutluyuz. Kadromuzda bizim için iyi işler yapacak iki doğru kaleciye sahip olduğumuza inanıyoruz.’ demişti.