Şenol Güneş özür diledi! Maç sonu açıklamalarında taraftara seslendi

UEFA Avrupa Konferans Ligi kapsamında dün akşam sahasında rakibi Lugano’yu ağırlayan Beşiktaş, önde götürdüğü maçın son dakikalarında yaşadığı talihsiz anlarla rakibine 3-2 mağlup oldu.

Şenol Güneş özür diledi! Maç sonu açıklamalarında taraftara seslendi

Dün akşam oynanan Beşiktaş-Lugano karşılaşması sonrasında siyah beyazlı taraftarlar skor dolayısıyla hem yönetime hem de futbolculara tepki gösterdi. Tribünden istifa çağrıları yapan Beşiktaş taraftarları bir hayli öfkeli bir şekilde tezahüratlarda bulundu. Maç sonu müsabakayı değerlendiren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, taraftara seslendi ve ‘Haklılar, özür diliyorum’ dedi.

ŞENOL GÜNEŞ BEŞİKTAŞ TARAFTARINDAN ÖZÜR DİLEDİ

Beşiktaş, dün akşam sahasında Lugano’yu konuk etti. UEFA Avrupa Konferans Ligi kapsamında oynanan karşılaşmadan mağlup ayrılan siyah beyazlılar da moraller bir hayli bozuldu. Skor karşısında hem yönetime hem de futbolculara yoğun tepkiler gösteren Beşiktaş taraftarı, maç sonu stadyumu terk etmedi ve hep bir ağızdan istifa çağrıları yapmaya başladı. Maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de taraftara hak verdi ve skor dolayısıyla özür diledi.

senol-gunes-ozur-diledi-mac-sonu-aciklamalarinda-taraftara-seslendi.jpg

‘KAZANMAMIZ GEREKEN MAÇI KAYBETTİK’

Alınan sonuçtan dolayı çok üzgün olduğunu söyleyen Güneş, ‘Şartlar ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maçı kaybettik’ dedi. Futbolcuları ile arasında herhangi bir sorunu olmadığını söyleyen deneyimli teknik adam, ‘2-0 öndeyken 3-2 oldu. Eksikler var. Tercihlere bağlı sıkıntılar olabilir. Fiziksel dalgalanmalar olabilir. Geçen sene daha dinamikti, bu sene özellikle son bölümlerde kaybettiğimiz maçlarla travma yaşadığımızı söylüyorum. Toparlanmak için her türlü desteği vermek lazım. Taraftarlar da yönetim de herkes verecek.’ ifadelerini kullandı.