Hesaplarınızı kontrol etmeyi unutmayın ödemeler bugün başlıyor! Bakan Yumaklı MÜJDEYİ verdi

Merakla takip edilen tarımsal destek ödemeleri ile ilgili beklenen açıklama geldi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ödemelerin bugün hesaplarda olacağını duyurdu. Gelen müjdeli haberin ardından hesaplar kontrol edilmeye başlandı.

Hesaplarınızı kontrol etmeyi unutmayın ödemeler bugün başlıyor! Bakan Yumaklı MÜJDEYİ verdi

Tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili tüm detaylar takip ediliyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamalar ve tüm gelişmeler inceleniyor. Tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili açıklama Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’dan geldi. Bakan Yumaklı, güzel haberi duyurdu. Ödemeler bugün hesaplarda olacak. Hesaplarınızı kontrol etmeyi unutmayın. Ödemeler hak sahiplerinin hesaplarına yatacak. Destekleme ödemeleri ‘Uzman Eller Proje Desteği kapsamında yapılacak. İşte merak edilen tüm detaylar…

BAKAN YUMAKLI MÜJDEYİ VERDİ

Tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili müjdeli haber Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’dan geldi. Bakan Yumaklı’dan gelen açıklamada ödemelerin bugün çiftçilerin hesabına geçeceği duyuruldu. Yumaklı’nın açıklamasının ardından çiftçiler hesaplarını kontrol etmeye başladı. İşte Bakan İbrahim Yumaklı’nın destekleme ödemeleri ile ilgili açıklaması ve tüm merak edilenler…

hesaplarinizi-kontrol-etmeyi-unutmayin-odemeler-bugun-basliyor-bakan-yumakli-mujdeyi-verdi-001.jpg

BUGÜN HESAPLARDA OLACAK

Çiftçileri yakından ilgilendiren açıklama bugün geldi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilerin merakla beklediği tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili duyuruyu yaptı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ödemelerle ilgili bilgi veren Bakan Yumaklı, tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını belirtti.

hesaplarinizi-kontrol-etmeyi-unutmayin-odemeler-bugun-basliyor-bakan-yumakli-mujdeyi-verdi.jpg

TOPLAM 29 MİLYON 85 BİN TL ÖDEME

Bakan Yumaklı’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada toplam 29 milyon 85 bin TL’lik tarımsal destekleme ödemeleri ile ilgili bilgiler yer aldı. Konuyla ilgili paylaşım yapan Yumaklı, ’29 milyon 85 bin lira tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerimizin hesaplarına bugün aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun.’ notunu düştü. Bugün çiftçilerin hesaplarına yatırılacak olan destekleme ödemeleri ‘Uzman Eller Proje Desteği’ kapsamında yapılacak.