TEB'den 3 ay ödeme ertelemeli 36 vadeli düşük faizli 50.000 TL ihtiyaç kredisi

Eylül ayı ihtiyaç kredisi kampanyası TEB'den geldi. 3 ay ödeme ertelemeli 36 ay vadeli 50.000 TL düşüp faizli kredi vatandaşı bekliyor.

TEB'den 3 ay ödeme ertelemeli 36 vadeli düşük faizli 50.000 TL ihtiyaç kredisi

Nakit ihtiyacı olan ya da borç kapatma kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranı fırsatlarını yakından takip ediyor. Eylül ayında da Birçok banka faiz artışına inat düşük faizli kredi vermeye devam ediyor. O bankalardan biri de TEB oldu. Eylül ayına özel yeni Kredi kampanyasını duyuran TEB, 3 ay ödeme ertelemeli ve 36 ay vadeli düşük faizli ihtiyaç kredisi verecek. 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaçlarınız için başvuru yapabilirsiniz. TEB Düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyası şartları ve detaylar haberimizde…

TEB’DEN 3 AY ÖDEME ERTELEMELİ KREDİ

TEB resmi internet sitesi üzerinden yeni kredi kampanyası ile ilgili Tüm detayları paylaştı. Sadece yeni müşterilerine özel bir kredi kampanyasına imza atan Türkiye Ekonomi Bankası faiz oranını 1.98'e kadar indirdin. Hoş geldin kredisi kampanyası yapan Türkiye Ekonomi Bankası'nda 50.000 TL'ye kadar olan tüm ihtiyaç kredilerinde 36 ay vade seçeneği uygulanıyor. Ayrıca 3 ay ödeme erteleme imkanı da Kredi kullanacak olan vatandaşlara sunuluyor.

50.000 TL üstü limitli Kredi de veren TEB, 100.000 TL'ye kadar olan krediler için 24 ay, 100.000 TL üstü krediler için ise 12 ay vade uyguluyor. Türkiye Ekonomi Bankası'nın yeni kredi kampanyası ile ilgili Tüm detayları resmi internet sitesini ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

HIZLI VE KOLAY BAŞVURU İMKANI

Dijital bankacılık konusunda da birçok ilerleme kaydeden Türkiye Ekonomi Bankası ihtiyaç kredisi kampanyalarında Hızlı ve kolay başvuru imkanı sunuyor. TEB ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yapmak isteyenler dijital bankacılık hizmetleri aracılığı ile banka şubesine gitmeden Kredi başvurularını gerçekleştirebiliyor.

TEB DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ ŞARTLARI

TEB düşük faizli ihtiyaç kredisi Yeni müşterilere özel olarak veriliyor. 36 ay vadeli ve 1.98 faiz oranı ile 3 ay ödeme ertelemeli kredi kullanmak isteyenlerin yeni bir banka hesabı açmış olmaları gerekiyor. aynı zamanda 18 yaş üstü olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve Kredi notu 1200 puan ve üstü olmak aranan koşullar arasında yer alıyor. Bu şartları taşıyanlar kredi kullanmak için başvuru işlemlerini yapabiliyor.